Ülésezett a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság


2017-11-06 15:59:48  | cikk:  | A Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2017. október 31-én délután tartotta őszi ülését a Pápai Rendőrkapitányságon.

Az értekezletet Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető a Bizottság elnöke nyitotta meg. Elmondta, hogy az ülés központi témája az őszi megváltozott időjárási körülményekhez történő alkalmazkodás fontossága a közlekedésben. Kérte a tagokat, hogy népszerűsítsék a téli gumiabroncsok használatát, valamint hívják fel a figyelmet a gyakorta rossz látási- és útviszonyoknak megfelelő sebesség és követési távolság helyes alkalmazására. Ezt követően Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes megelőzési előadó az országos „Látni és látszani 2017 – egymásért” elnevezésű közlekedésbiztonsági program nyújtotta előnyöket és a kapitányság ahhoz kapcsolódó nyereményjátékát ismertette. Kiemelte, hogy az akció 2017. december 8-ig lehetőséget biztosít a gépjárművek világító- és jelzőberendezéseinek, valamint szélvédőjének ingyenes átvizsgálására, valamint a vezetői engedéllyel rendelkezők látásának díjmentes ellenőrzésére. A programhoz Pápán két szerviz és két optika is csatlakozott. Dr. Varga Balázs rendőr alezredes közlekedésrendészeti osztályvezető a 2017. november 19-én délután megrendezendő kerékpáros emléktúrára hívta meg a tagokat, amely túrát immár harmadik alkalommal szervezi meg a Pápai Rendőrkapitányság a közúti balesetek áldozatainak emlékére.

Az értekezlet a tagok hozzászólásaival, kérdéseivel és észrevételeivel zárult.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-19 09:04:55

Prevenciós délelőtt Pápasalamonban


Közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 43 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 43 éves pápai nő 2018. március 21-én feljelentést tett a helyi rendőrkapitányságon, hogy a háza előtt parkoló gépjárművéből ellopták...

2018-07-12 14:51:25

Valótlan feljelentést tett a rendőrségen


2018-05-18 14:32:13

Prevenciós délelőtt egy pápai általános iskolában


Időpont: 2018. április 28. (szombat) 9 órától 11 óra 30 percig

Helyszín: Pápai Rendőrkapitányság  8500 Pápa, Széchenyi u. 18.

Programok:

-Előállító helyiség megtekintése

-Ujjnyomat vétel

-KRESZ tesztek és vagyonvédelmi teszt kitöltése

2018-04-19 13:14:06

Meghívó a Pápai Rendőrkapitányság nyílt napjára