Ülésezett a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság


2017-11-06 15:59:48  | cikk:  | A Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2017. október 31-én délután tartotta őszi ülését a Pápai Rendőrkapitányságon.

Az értekezletet Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető a Bizottság elnöke nyitotta meg. Elmondta, hogy az ülés központi témája az őszi megváltozott időjárási körülményekhez történő alkalmazkodás fontossága a közlekedésben. Kérte a tagokat, hogy népszerűsítsék a téli gumiabroncsok használatát, valamint hívják fel a figyelmet a gyakorta rossz látási- és útviszonyoknak megfelelő sebesség és követési távolság helyes alkalmazására. Ezt követően Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes megelőzési előadó az országos „Látni és látszani 2017 – egymásért” elnevezésű közlekedésbiztonsági program nyújtotta előnyöket és a kapitányság ahhoz kapcsolódó nyereményjátékát ismertette. Kiemelte, hogy az akció 2017. december 8-ig lehetőséget biztosít a gépjárművek világító- és jelzőberendezéseinek, valamint szélvédőjének ingyenes átvizsgálására, valamint a vezetői engedéllyel rendelkezők látásának díjmentes ellenőrzésére. A programhoz Pápán két szerviz és két optika is csatlakozott. Dr. Varga Balázs rendőr alezredes közlekedésrendészeti osztályvezető a 2017. november 19-én délután megrendezendő kerékpáros emléktúrára hívta meg a tagokat, amely túrát immár harmadik alkalommal szervezi meg a Pápai Rendőrkapitányság a közúti balesetek áldozatainak emlékére.

Az értekezlet a tagok hozzászólásaival, kérdéseivel és észrevételeivel zárult.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A helyi körzeti megbízott és járőrtársa rövid időn belül megtalálták a Nemesgörzsönyben eltűnt kerékpárt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nemesgörzsönyi sértett 2018. február 13-án értesítette Fekete Ernő rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottat és járőrtársát Sipkovics...

2018-02-15 08:06:12

Visszakapta az eltűnt kerékpárját


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zárták le egy orvosi igazolás meghamisítása ügyében folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 30 éves pápai férfi 2017 novemberében meghamísította a keresőképtelen állományba vételéről készített orvosi iratot oly módon,...

2018-03-05 08:45:37

Meghosszabbította a betegszabadságát


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. március 17-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai Interspar áruházban (Pápa, Celli út 21.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton...

2018-03-12 15:03:22

Prevenció és toborzás az Interspar áruházban


2018-02-01 12:49:57

Négy baleset az elmúlt héten