Böröczky Bálint jobban van


2017-11-06 17:36:07  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | Az NB III-as labdarúgó bajnokság 13. játéknapján a Pápai Perutz FC 3-1-es győzelmet aratott a Puskás Akadémia II. felett. A találkozó sajnos nemcsak Szabó Zsolt duplájáról és Nagy Bálint találatáról marad emlékezetes, hanem arról a hajmeresztő esetről is, mely okkal ijesztette meg a pályán lévő hazai játékosokat és a lelátón helyet foglalókat. A 73. perc környékén ugyanis egy labdáért felugorva a vendégek játékosa, Radó Dániel úgy lekönyökölte a hazaiak balhátvédjét, Böröczky Bálintot, hogy a védő elveszítette az eszméletét. A labdarúgó pár perc után magához tért, mentővel azonnal kórházba szállították, koponya CT-vizsgálatnak vetették alá, megröntgenezték és infúzióra kötötték.
- A vizsgálatok alapján agyrázkódást szenvedtem, szerencsére a körülményekhez képest jobban vagyok, bár a fejem továbbra is fáj és a közérzetem sem a legjobb – mesélte Bálint, amikor a hogyléte felől érdeklődtünk. - Arra emlékszem, hogy felugrottam fejelni, a következő emlékem pedig az, hogy a mentőben veszik le a cipőmet. Még a kórházban sem volt tiszta a tudatom, össze-vissza beszéltem, többek között azután érdeklődtem, hogy Marton Miklós miért cserélt le... Az orvosok egyelőre bent tartanak, ha minden jól megy, csütörtökön hazamehetek.
Bálint elmondta, még a meccs napján csapattársai is meglátogatták, a felcsúti játékos pedig a Facebookon keresztül kért elnézést és annyit mondott, érezte, hogy kint van a könyöke, de hozzátette, nem volt szándékos a megmozdulása.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-09-22 11:05:21

Három pontért utazik a Perutz FC


2017-10-08 17:59:09

Bravúros Perutz győzelem


2017-10-31 09:50:26

Egy nappal később játszik a Perutz


2017-10-14 17:57:41

Csak a szokásos: Szabó gólja győzelmet ért a Perutznak