Látszódj, láttass, láss!


2017-11-09 10:09:45  | cikk:  | 


A helyi körzeti megbízottak 2017. november 7-én délután Takácsiban ellenőrizték a gépjárművek világító- és jelzőberendezéseinek működését. Az igazoltatás alkalmával tájékoztatták a sofőröket a „Látni és látszani 2017 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampányról és a Pápai Rendőrkapitányság akcióhoz kapcsolódó nyereményjátékáról. Felhívták a sofőrök figyelmét arra, hogy a gépjárművek világító berendezéseit és szélvédőjét, valamint a látásukat 2017. december 8-ig térítésmentesen ellenőriztethetik az akcióhoz csatlakozott szervizekben és optikákban.
Az ingyenes ellenőrzést és látásvizsgálatot követően egy nyereményjátékban is részt vehetnek, ha a szervizben vagy optikában kapott igazolólapot - telefonszámuk megadása mellett - 2017. december 11-ig bemutatják a Pápai Rendőrkapitányságon. Nyereményként egy téli közlekedést segítő ajándékcsomagot sorsolnak ki.
A programmal kapcsolatos információkról, valamint a résztvevő szervizekről és optikusokról a https://latnieslatszani.hu/ weboldalon tájékozódhatnak.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-28 15:17:42

Közlekedésbiztonsági délelőtt a mihályházi óvodában


Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt. Kérjük, ne dőljenek be a csalóknak!  Az elmúlt időszakban országosan előfordult a trükkös csalások újszerű elkövetési módja. Ennek lényege, hogy ismeretlen személyek többnyire számkijelzés nélkül, esetenként számkijelzéssel...

2018-03-13 21:45:41

Újra akcióban a telefonos csalók!


2018-01-19 11:59:54

Iskolarendőr „bevetésen”


2018-03-15 08:20:47

Közlekedési akció Pápán