Látszódj, láttass, láss!


2017-11-09 10:09:45  | cikk:  | 


A helyi körzeti megbízottak 2017. november 7-én délután Takácsiban ellenőrizték a gépjárművek világító- és jelzőberendezéseinek működését. Az igazoltatás alkalmával tájékoztatták a sofőröket a „Látni és látszani 2017 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampányról és a Pápai Rendőrkapitányság akcióhoz kapcsolódó nyereményjátékáról. Felhívták a sofőrök figyelmét arra, hogy a gépjárművek világító berendezéseit és szélvédőjét, valamint a látásukat 2017. december 8-ig térítésmentesen ellenőriztethetik az akcióhoz csatlakozott szervizekben és optikákban.
Az ingyenes ellenőrzést és látásvizsgálatot követően egy nyereményjátékban is részt vehetnek, ha a szervizben vagy optikában kapott igazolólapot - telefonszámuk megadása mellett - 2017. december 11-ig bemutatják a Pápai Rendőrkapitányságon. Nyereményként egy téli közlekedést segítő ajándékcsomagot sorsolnak ki.
A programmal kapcsolatos információkról, valamint a résztvevő szervizekről és optikusokról a https://latnieslatszani.hu/ weboldalon tájékozódhatnak.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-12-21 15:32:36

Biztonságban a piacon


A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékot hirdet a „Látni és látszani 2017 – egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehet részt, aki az akció ideje alatt (2017. október...

2017-11-06 10:30:43

Ellenőriztesse gépkocsiját és látását ingyen, majd nyerjen!


2017-10-27 15:11:33

Biztonságban a megemlékezés napjaiban


A Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén három sofőr esetben is pozitív eredményt jelzett az alkoholszonda.

A pápai rendőrök a hétvégén Pápán egy személygépkocsival közlekedő 47 éves pápai férfit, Vanyolán egy járműszerelvényt vezető 57 éves pápateszéri...

2017-11-07 07:46:58

Három ittas vezető a hétvégén