Kispályás díjkiosztó


2017-11-10 09:27:48  | cikk: Haraszti Gábor  | A Városi Kispályás Bizottság a Sportcsarnok különtermében díjazta a 2017.évi pontvadászat első- és másodosztályának legjobb csapatait illetve legtöbb gólt elért játékosait. Ahogy arról korábban hírt adtunk, az idei menetelést összesen 17 alakulat kezdte meg, szezon közben azonban két együttes is visszalépett a küzdelmektől. Az első osztályban a szezonzáró meccsen derült fény a bajnok kilétére, és mivel a Spartacus '98 Gépkölcsönző FC legyőzte a Kiliáni Ördögöket, sorozatban negyedszer hozzájuk került a bajnoknak járó trófea.
- A szezon első fele nem a tervezettek szerint alakult, sajnos többen is sérüléssel bajlódtak, így csak az ötödik helyen fordultunk - értékelte a tavaszi szezont Gőgös Kornél a bajnokcsapat képviselője. - Az őszi idény már szebbre sikeredett, melynek köszönhetően egészen a második pozícióig feltornáztuk magunkat és ismét partiban voltunk a bajnoki címért. Így történhetett meg, hogy az aranyéremről az utolsó meccs döntött, sajnos játékvezető nélkül játszottuk le a döntőnek beillő két félidőt, melyen a második játékrész második felében a mi javunkra el tudtuk dönteni a meccs és a bajnoki cím sorsát.

Az első osztály végeredménye:
1. Spartacus '98 Gépkölcsönző FC 31 pont
2. Kiliáni Ördögök 28
3. Combragyöngék-Presztízs 27

Gólkirály: Pődör Szabolcs (Valkon Sector) 24 gól

A másodosztályban a Kertváros rajt-cél győzelmet aratott, elsőségük nem forgott veszélyben, 12 meccsből tízet megnyertek Kun-Szabó Attiláék, akiknél a siker kulcsa talán az lehetett, hogy a rutinos és fiatal játékosok megfelelően egészítették ki egymást a pályán.
- Bár létszámproblémákkal küzdöttünk az év során, viszonylag simán nyertük meg az idei másodosztályú bajnokságot - mondta Kun-Szabó Attila csapatvezető. - Egy generációváltás előtt áll a Kertváros, mely büszkén mondhatom, egy fél évszázada működő baráti társaság, ezidáig több mint húsz alkalommal szereztünk bajnoki címet. Egyetértek a többi csapatvezetővel, miszerint változásra van szükség mind a szervezők, mind a csapatok részéről, van pár játékos, aki olyan hangnemet üt meg a játékvezetőkkel szemben, hogy emiatt nem hajlandóak levezetni a mérkőzéseket, persze ezek a labdarúgók a legnagyobb reklamálók, hogy miért nincs bíró a meccsen. Remélem 2018-ra lesz javulás minden tekintetben.

A másodosztály végeredménye:
1. Kertváros 30 pont
2. Nagygyimót SE 25
3. Tökutolsó FC 18

Gólkirály: Gödri Zsolt (Nagygyimót SE) 24 gól

A díjkiosztón a bizottság képviselői elmondták, a következő bajnokság a tervek szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében valósul meg, annak érdekében, hogy minden mérkőzésen legyen játékvezető, elkészüljenek a jegyzőkönyvek és a találkozókat se halasszák hónapokat.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-11-14 14:18:06

Szépen teljesítettek a lőegylet tagjai


2017-10-03 06:30:47

Komplex tudásra volt szükségük az íjászoknak


2017-09-09 14:36:43

Egy győzelem, egy vereség az akadémisták ellen


2017-12-04 18:10:18

Az élen telel a Kilián DSE