Jakupcsek Gabriella Pápán járt


2017-11-13 10:23:03  | cikk: Babos Petra  | A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ meghívására mutatta be új könyveit Jakupcsek Gabriella, a magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja, számtalan nagy sikerű televíziós műsor házigazdája, kampányok arca.
Megúszhatatlan címmel tavaly novemberben jelent meg Jakupcsek Gabriella könyve, melynek megírását lánya inspirálta. Mint mondta, tavaly decemberben egyik napról a másikra mondtak fel neki a Magyar Televízióban, s tulajdonképpen ugyanazt folytatja a könyvben, mint amit a műsoraiban csinált - beszélget, kérdéseket tesz fel. Azóta megjelent legújabb könyve is, És te hogy vagy? címmel.
-A második könyv nem folytatása az elsőnek, ez olyasmi, mint egy talkshow, vissza-visszatérünk egy-egy témára. Életem során több ezer talkshow-t készítettem, s ott is voltak visszatérő témák, mindig más és más emberek mondták el a véleményüket, problémáikat. A megúszhatatlan című könyvben szó esik a gyerekkori internethasználatról és annak buktatóiról, a női lét nagy kérdéseiről, a kudarcok és a hírnév kezeléséről vagy épp gyermekkori emlékekről. Olvashatunk mindarról, ami vele, körülötte és a nagyvilágban zajlik. Mindarról, amit anyaként, nőként, a hivatását alázattal és maximalizmussal végző emberként történik vele - mondta el a szerző.
-A világ annyit változik, hogy a mi történeteinket is újra kell gondolni, s nem véletlen, az első könyv címe, hiszen tényleg vannak olyan élethelyzetek, amelyeket nem tudunk megúszni. A második könyv inkább arról szól, hogy mi nők nagyon sokféle helyzetbe kerülünk életünk során, s ezen szituációkról írok. Én mindig azt nézem, hogy mi éppen az aktuális téma, a mostani könyvben sok olyan történet van, amelyek mostanában esedékesek, mint például a magány, a külalak, a táplálkozás - mesélte Jakupcsek Gabriella, aki hozzáfűzte, a könyveknek lesz folytatása, reméli, hamarosan, hiszen még mindig sok anyaga van, amelyek feldolgozatlanok.
Az És te hogy vagy? című könyv már megvásárolható a könyvesboltokban, akár karácsonyi ajándékként is a fa alá kerület.
A rendezvény Jakupcsek Gabriella könyveinek dedikálásával zárult.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-10-29 18:12:32

Szakmai konferencia az óvónőknek


2017-09-15 14:21:34

Indulatos szócsata a testületi ülésen


2017-11-12 22:47:50

Egy hely, ahol otthon lehetsz - Nyílt nap a Refiben


2017-09-29 20:55:49

Mézeskalácsból volt a kerítés a Fő téren