Akkumulátort lopott a munkahelyéről


2017-11-20 08:37:42  | cikk:  | A munkájához használt traktorból lopta el az akkumulátorokat egy rábaszentandrási férfi. A pápai rendőrök másnap már gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőröket 2017. november 14-én értesítette egy Marcaltő-Ihász pusztán működő cég képviselője arról, hogy az egyik gépjárművükből 2017. november 13-án 16 óra és másnap 7 óra között eltűnt két akkumulátor, ami miatt a jármű nem indítható el. A helyszínre érkező körzeti megbízottak - Bálint Dezső rendőr főtörzsőrmester és Szabó Péter rendőr főtörzsőrmester - egy órán belül intézkedés alá vonták a telep egyik alkalmazottját, akit előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra. A 20 éves rábaszentandrási férfi gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával elismerte, hogy előző nap ő szerelte ki az általa használt traktorból az akkumulátorokat. A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amelyeket még aznap visszaadtak a mezőgazdasági cég képviselőjének.

A rábaszentandrási férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Számos európai országban, így Magyarországon is 2018. február 6-a a Biztonságos Internet Napja. Kérjük, fogadják meg az alábbi rendőrségi tanácsokat az internet használatával elkövetett bűncselekmények megelőzése, valamint a biztonságos böngészés érdekében!

- Válasszon legalább 8...

2018-02-06 13:31:11

Rendőrségi tanácsok az internetes bűncselekmények megelőzésére


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. március 17-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai Interspar áruházban (Pápa, Celli út 21.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton...

2018-03-12 15:03:22

Prevenció és toborzás az Interspar áruházban


2018-01-04 15:25:52

Közlekedési akció az új évben


A "Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program" és a határvadász toborzás keretében 2018. március 31-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai TESCO áruházban (Pápa, Celli út 92.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton a betörések,...

2018-03-27 14:28:41

Prevenció és toborzás a TESCO áruházban