Akkumulátort lopott a munkahelyéről


2017-11-20 08:37:42  | cikk:  | A munkájához használt traktorból lopta el az akkumulátorokat egy rábaszentandrási férfi. A pápai rendőrök másnap már gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőröket 2017. november 14-én értesítette egy Marcaltő-Ihász pusztán működő cég képviselője arról, hogy az egyik gépjárművükből 2017. november 13-án 16 óra és másnap 7 óra között eltűnt két akkumulátor, ami miatt a jármű nem indítható el. A helyszínre érkező körzeti megbízottak - Bálint Dezső rendőr főtörzsőrmester és Szabó Péter rendőr főtörzsőrmester - egy órán belül intézkedés alá vonták a telep egyik alkalmazottját, akit előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra. A 20 éves rábaszentandrási férfi gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával elismerte, hogy előző nap ő szerelte ki az általa használt traktorból az akkumulátorokat. A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amelyeket még aznap visszaadtak a mezőgazdasági cég képviselőjének.

A rábaszentandrási férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Más autó rendszámát szerelte fel az általa vezetett gépkocsira egy noszlopi férfi. A pápai rendőrök elfogták.

A helyi körzeti megbízottak - Koller Péter címzetes rendőr törzszászlós és Magyar Gábor rendőr főtörzsőrmester - 2017. november 18-án 14 óra 45 perckor Bakonypölöskén...

2017-11-20 14:35:07

Más rendszámot szerelt fel az autóra


2018-01-04 15:25:52

Közlekedési akció az új évben


2017-10-26 10:17:52

Idősek a Pápai Rendőrkapitányságon


2017-10-16 08:08:56

Utcára guruló gépkocsi okozott balesetet