El akart rejtőzni a rendőrök elől


2017-11-21 09:19:54  | cikk:  | 


Egy családi ház udvarában próbált elbújni a pápai rendőrök elől egy körözött férfi.

A Pápai Rendőrkapitányság Határrendészeti és Közbiztonsági Alosztályának rendőrei - dr. Szegedi Zoltán rendőr százados, Kovács Péter rendőr törzsőrmester és Adamik Balázs rendőr törzsőrmester 2017. november 18-án este Pápa egyik autóbusz megállójában egy járókelőre figyeltek fel, aki a rendőrautót észlelve futni kezdett. A határrendészek egy közeli családi ház udvarában találtak rá a férfire, aki a sötétben próbált megbújni a rendőrök elől. Az igazoltatás során kiderült, hogy a 40 éves ajkai Zs. Róbert ellen a Veszprémi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott börtönbüntetés letöltését nem kezdte meg.   

A körözött férfit a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahonnan a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Az alkalmi lopások megelőzésére hívták fel a figyelmet a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság gyalogos járőrei 2017. november 30-án délelőtt pápai áruházak parkolójában, valamint üzemanyagtöltő állomásokon szólították meg a vásárlókat. Felhívták a figyelmet arra, hogy...

2017-12-01 13:40:35

Rendőrök a biztonságos vásárlásért


2017-12-18 15:45:44

Tizenegy baleset az elmúlt héten


2018-04-20 13:37:10

Tizenegy baleset az elmúlt héten


2018-01-04 15:25:52

Közlekedési akció az új évben