Szoros vereség a riválistól


2017-11-24 10:53:15  | cikk: Haraszti Gábor  | A harmadosztályú ifjúsági kézilabda bajnokság két élcsapata találkozott a pontvadászat negyedik fordulójában. A Bakonyerdő Pápa és a Szombathely is két győzelem, egy vereséges mutatóval várta a kezdést, így kiélezett két félidőre volt kilátás. Az előzetes elvárások igazolódtak is, hiszen az első 30 percben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a vasiak végül minimális előnyt szereztek a szünetre (13-14). A második játékrészben hamar kiegyenlítettek a mieink, és az egál körüli állás egészen az 55. percig megmaradt. A hajrára azonban fizikálisan és mentálisan is elfáradtak a pápaiak, az ellenfél pedig ezt kihasználta és végül háromgólos sikert aratott (23-26).
- Kis híján sikerült a bravúr, átlövő nélkül megnyerni a rangadót - nyilatkozta a lefújás után Kapcsándi Zsolt, a hazaiak edzője. - Bátrabb játék kellett volna, sajnos kevés a variációs lehetőségem egyes posztokon vagy egyáltalán nincs. Sajnálom, hogy ezzel egy szép sorozatunk szakadt meg, ugyanis 2015 szeptemberében kaptunk ki utoljára ifjúsági meccsen hazai pályán, de az ellenfél az utolsó pár percben kihasználta fizikális és életkori fölényét. Megyünk tovább, továbbra sem mondtunk le a dobogó második fokáról, véleményem szerint ugyanis az Éles Kézisuli kiemelkedik a mezőnyből.

Pápai gólszerzők:
Farkas Patrik 7
Horváth Martin 6
Tóth Dávid 4
Csanádi András 3
Koncz Benedek 2
Magyar Kristóf 1

A szezon december 9-én Tarjánban zárul.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-09-01 11:08:50

Tíz emberrel is nyert az U19


2017-09-09 14:36:43

Egy győzelem, egy vereség az akadémisták ellen


2017-09-07 10:08:00

A legjobbak közé vágyik a pápai koronglövő


2017-11-27 16:27:39

Kettős győzelemmel búcsúztak a hazai pályától