Kettős győzelemmel búcsúztak a hazai pályától


2017-11-27 16:27:39  | cikk: Haraszti Gábor  | Az Üstökös FC Győr ellen zárta az idei hazai tétmeccsek sorát a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapata. A Munkácsy Sporttelepén elsőként az az U15 lépett pályára, mely a Mosonmagyaróvárral nagy harcban áll a dobogóért, Forsthoffer Tibor tanítványai mindössze egy ponttal szereztek kevesebbet az MTE-nél. A középmezőnyben tanyázó Győr-Moson-Sopron megyeiek ellen csakis a győzelemmel számított elfogadható eredménynek, és ennek tudatában eredményes is volt az első félidő, a PELC Schermann Péter és Császár Jácint találatával kétgólos előnyt szerzett a szünetre. A folytatásra visszaesett a mieink játéka, kevesebb volt a jó megoldás, az ellenfél Gál révén szépíteni is tudott. A minimális, egygólos előnyt azért megőrizte a lefújásig a hazai alakulat, edzőjük azonban a három ponton kívül sok pozitívumot nem tudott felidézni a két félidőről.
- Kicsit sem vagyok elégedett - nyilatkozta Forsthoffer Tibor. - Továbbra is rendkívül hullámzó a teljesítményünk, csapatszinten nem teljesítettünk jól, sok volt az egyénieskedés. Úgy gondolom ez egyrészt a serdülő kornak tudható be, másrészt annak, hogy más klubok szeretnék több játékosunkat is magukhoz csábítani, ami megzavarta a fejeket. A nyárhoz képest azért látok fejlődést, a letámadásaink ülnek, az ellenfél nehezen tudja könnyen kihozni a labdát, de a támadójátékon bőven van mit javítani.
A játéknapon az U14 4-1-es győzelemmel vonult az öltözőbe, Szántó Martin duplával, Katona Martin és Bokodi Bence egy-egy találattal iratkozhatott fel a góllövők közé.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-17 20:31:29

Kis Károlyra emlékeztek az országfutók


2018-04-26 16:42:45

Szombaton érkeznek a jövő kerékpárosai Pápára


2018-03-28 19:58:52

Cél az önfeledt játék


2018-03-19 13:55:28

Kispályás csapatok jelentkezését várják