Családi Mikulásváró a JMSZK-ban


2017-11-30 20:41:45  | cikk: ha  | 

December 6-án egy felhőtlen kikapcsolódást ígérő családi programra invitálja az érdeklődőket a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ. 18 órakor kezdődik a rendezvény a művelődési központ színháztermében, s a szervezők ezúttal egy látványos előadást kínálnak a Turay Ida Színház előadásában. A Mikulás manói című zenés mesejáték egy igazi Mikulásváró történet, melyben egy édes kislány szeretett, kedves mesehősökkel álmodik, akik csak neki énekelnek, táncolnak, mókáznak. A varázslatos álom utáni reggelen persze megérkezik a Mikulás ajándékokkal a puttonyában és szeretettel a szívében. A látványos díszletekkel, szép jelmezekkel színpadra állított darab kellemes kikapcsolódást ígér az egész családnak - mondta el Müller Orsolya, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ kulturális szervezője. Az előadást követően a gyerekek találkozhatnak a Mikulással és manóival is.
A december 6-án 18 órakor kezdődő előadásra jegyek még válthatók online a www.jmkpapa.hu oldalon és a színház jegypénztárában is.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-15 18:27:06

Nemzetiszín játszóház a Kékfestő Múzeumban


2018-01-13 19:16:39

Készül a költségvetés


2017-12-01 19:52:35

Családi fotóalbumok - Náni néni története


2018-02-01 22:57:18

Megkezdődött a harmadik TOP projekt kivitelezése - megújul a véradó épülete