A fürdőszobában rejtőzködött


2017-12-07 18:41:45  | cikk:  | 


Három körözés is érvényben volt egy pápai nő ellen. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök - Mózes Attila rendőr százados, Veres Sándor rendőr törzszászlós, és Pölöskei Miklós rendőr főtörzsőrmester - 2017. december 6-án délelőtt jelentek meg a 42 éves C. Szilvia pápai lakos otthonában, akinek elővezetését a jogerősen kiszabott szabálysértési bírság befizetésének elmulasztása miatt rendelte el a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya. A járőröknek ajtót nyitó férfi tagadta, hogy C. Szilvia otthon tartózkodna, ám a rendőrök a fürdőszobában rátaláltak az előlük rejtőzködő nőre. Az asszony igazoltatása során kiderült, hogy ellene a Veszprémi Törvényszék BV Csoportja, a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség, valamint a Veszprémi Járásbíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki.

C. Szilviát a rendőrök elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök határvadász toborzó nyílt napot tartanak 2017. október 12-én.

A toborzó csoport tagjai 10 órától 11 óra 30 percig várják a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság épületében.

A nyílt napon a rendőrök tájékoztatást adnak...

2017-10-10 10:22:12

Toborzó nyílt nap a Pápai Rendőrkapitányságon


2017-11-20 08:37:42

Akkumulátort lopott a munkahelyéről


2017-09-19 12:27:30

Kirándulás és vetélkedő a Bakonyban


A szeretet ünnepére készülve kérjük, hogy vagyontárgyainak biztonságát is tartsa szem előtt és fogadja meg az alábbi tanácsainkat!

-Bevásárlások alkalmával iratait, pénztárcáját, mobiltelefonját, gépkocsija indítókulcsát és lakáskulcsát lehetőleg tartsa ruházatának belső zsebeiben!...

2017-12-07 08:04:55

Rendőrségi tanácsok a karácsonyi készülődés idejére