A fürdőszobában rejtőzködött


2017-12-07 18:41:45  | cikk:  | 


Három körözés is érvényben volt egy pápai nő ellen. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök - Mózes Attila rendőr százados, Veres Sándor rendőr törzszászlós, és Pölöskei Miklós rendőr főtörzsőrmester - 2017. december 6-án délelőtt jelentek meg a 42 éves C. Szilvia pápai lakos otthonában, akinek elővezetését a jogerősen kiszabott szabálysértési bírság befizetésének elmulasztása miatt rendelte el a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya. A járőröknek ajtót nyitó férfi tagadta, hogy C. Szilvia otthon tartózkodna, ám a rendőrök a fürdőszobában rátaláltak az előlük rejtőzködő nőre. Az asszony igazoltatása során kiderült, hogy ellene a Veszprémi Törvényszék BV Csoportja, a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség, valamint a Veszprémi Járásbíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki.

C. Szilviát a rendőrök elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2018. február 28-án 14 órától 14 óra 30 percig Pápán, a vasútállomáson kialakított rendőrségi irodában várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrök a szolgálatra történő jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról,...

2018-02-27 08:06:34

Toborzás a vasútállomáson


2018-01-03 19:59:14

Tíz baleset az elmúlt héten


A pápai rendőrök néhány órán belül két ittas járművezetőt is tetten értek.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2018. január 22-én 17 órakor Pápán igazoltattak egy 63 éves helyi férfit, aki elektromos kerékpárral közlekedett, annak motorját igénybe véve. Néhány óra múlva pedig...

2018-01-24 07:50:10

Ittasan vezettek


2018-03-19 09:04:55

Prevenciós délelőtt Pápasalamonban