A fürdőszobában rejtőzködött


2017-12-07 18:41:45  | cikk:  | 


Három körözés is érvényben volt egy pápai nő ellen. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök - Mózes Attila rendőr százados, Veres Sándor rendőr törzszászlós, és Pölöskei Miklós rendőr főtörzsőrmester - 2017. december 6-án délelőtt jelentek meg a 42 éves C. Szilvia pápai lakos otthonában, akinek elővezetését a jogerősen kiszabott szabálysértési bírság befizetésének elmulasztása miatt rendelte el a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya. A járőröknek ajtót nyitó férfi tagadta, hogy C. Szilvia otthon tartózkodna, ám a rendőrök a fürdőszobában rátaláltak az előlük rejtőzködő nőre. Az asszony igazoltatása során kiderült, hogy ellene a Veszprémi Törvényszék BV Csoportja, a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség, valamint a Veszprémi Járásbíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki.

C. Szilviát a rendőrök elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Több alkalommal is lopott pápai munkahelyéről két pénztáros. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Pápai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 34 éves dabronyi nő és egy 19 éves pápai férfival szemben.

2017-11-13 08:16:32

Munkahelyükről loptak


Több alkalommal is megdézsmálta az egyik pápai veteményest az 57 éves E. M. László. A rendőrök lezárták az ellene folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a pápai E. M. László 2017 tavaszától 2017. november 15-ig több alkalommal is megjelent az egyik lakóhelyéhez közeli...

2017-12-21 13:51:46

Zöldségeket lopott


2017-10-05 07:42:16

Házhoz ment a körzeti megbízott


2017-12-21 15:32:36

Biztonságban a piacon