Ünnepekre készülve


2017-12-12 07:30:45  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy helyi hipermarketben adtak bűnmegelőzési tanácsokat a vásárlóknak.

A pápai rendőrök - iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok társaságában - 2017. december 9-én délelőtt a pápai TESCO áruházban tájékoztatták a vásárlókat az ádventi időszakban előforduló leggyakoribb vagyon elleni bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről. Felhívták a standnál megjelenők figyelmét arra, hogy táskájukat mindig zárják be és lehetőség szerint szorosan fogják magukhoz, valamint a megvásárolt áru csomagtartóba történő bepakolásakor a gépkocsi ajtóit tartsák zárva, mert az elkövetők ez idő alatt is ki tudják lopni az ott elhelyezett értékeket.

A közösségi szolgálatos diákok a délelőtt folyamán az üzlet előtti parkolóban levő bevásárlókocsi-tárolóra figyelemfelhívó plakátot helyeztek ki, ami arra figyelmezteti a vásárlókat, hogy táskájukat ne tegyék a bevásárló kocsiba.

A rendőrök a prevenciós tanácsok mellett a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról is felvilágosítást adtak az érdeklődőknek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt. Kérjük, ne dőljenek be a csalóknak!  Az elmúlt időszakban országosan előfordult a trükkös csalások újszerű elkövetési módja. Ennek lényege, hogy ismeretlen személyek többnyire számkijelzés nélkül, esetenként számkijelzéssel...

2018-03-13 21:45:41

Újra akcióban a telefonos csalók!


A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2018. február 28-án 14 órától 14 óra 30 percig Pápán, a vasútállomáson kialakított rendőrségi irodában várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrök a szolgálatra történő jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról,...

2018-02-27 08:06:34

Toborzás a vasútállomáson


2018-02-20 10:19:40

Elhajtott a baleset helyszínéről


2018-03-15 08:20:47

Közlekedési akció Pápán