A Türr és a Petőfi utazik a megyei futsal döntőre


2017-12-15 16:06:04  | cikk: Haraszti Gábor  | Mind a hat városi középiskola képviseltette magát a Sportcsarnokban rendezett városi futsal diákolimpia döntőn, mely arról döntött, mely két iskola képviseli városunkat a december 21-ei, Veszprémben rendezendő megyei finálén. A megjelent csapatokat két hármas csoportba sorsolták, ahonnan az első és második helyezettek a legjobb négy között keresztbejátszottak, ezután pedig a győztesek a döntőben csaptak össze. Az elődöntőben a Türr magabiztosan, 6-1 arányban győzte le a Református Gimnáziumot, a másik ágon a Petőfi 4-3-ra múlta felül az Acsády-t, így eldőlt, hogy idén a Türr és a Petőfi jutott a megyei mezőnybe. A döntő puszta formalitás volt, végül egy fordulatos meccsen a Türr a csoportmeccshez hasonlóan ismét legyőzte a petőfiseket.
- Úgy gondolom, apróságok döntöttek a továbbjutó helyekről, mind a hat csapat jól teljesített a nap folyamán - összegezte a látottakat Koncz János, a Városi Diáksport Bizottság középiskolai felelőse. - Örömteli, hogy mind a hat középiskola leadta nevezését, ami jót tett a színvonalnak, szikrázó, gólgazdag, fordulatos mérkőzéseket láthattunk. Várjuk a megyei döntőt, Veszprémben mondanom sem kell, magas szinten játsszák már iskolai szinten is a futsalt, kimondott célunk nincs, de jó lenne, ha valamelyik pápai alakulat felállhatna a dobogóra.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-02-27 17:44:31

Vastapsot kaptak a táncosok


2018-01-23 18:11:39

Hazai és nemzetközi versenyekre készülnek az íjászok


2017-11-27 16:27:39

Kettős győzelemmel búcsúztak a hazai pályától


2018-02-14 20:49:36

Hetet gurított a Perutz