Angyalkák, rénszarvasok és tájképek a máltás kézműves délelőttön


2017-12-16 19:26:47  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | Idei utolsó kézműves családi délelőttjét tartotta ma a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban. A Kultúr-Kuckó Program részeként megrendezett Adventi kézműves délelőtt számtalan szórakozási lehetőséget tartogatott a családok számára. A kézműves foglalkozások során rénszarvasok, angyalkák és téli tájképek készültek különféle technikákkal. Emellett volt lehetőség könyvcserére és adventi kézműves vásárban is válogathattak a program iránt érdeklődők.
A nagyobb gyermekek azonnal a kézműves asztalokhoz ültek, a kisebbeknek köszönhetően pedig pillanatok alatt autó- és vasúti pályává alakult a Kuckó egy része. Gyermekek és felnőttek boldogan játszottak és kézműveskedtek együtt, s a program végén mindenki büszkén vitte haza az ingyenes rendezvényen készült alkotásokat.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja előre láthatóan januárban tartja a Kultúr-Kuckó következő rendezvényét.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-16 17:52:21

Együtt játszott közel 300 ovis a sportcsarnokban


2018-06-22 15:05:31

50 millió forint óvodafejlesztésre


2018-06-17 12:03:46

Játékváros a Várkertben


2018-07-19 00:01:22

Csinálják a fesztivált