Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének


2017-12-18 13:43:48  | cikk:  | A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékra hívta a „Látni és látszani 2017 – egymásért” országos közlekedésbiztonsági akcióban résztvevő gépjárművezetőket.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehetett részt, aki 2017. október 16. és 2017. december 8. között betért az akcióhoz csatlakozott szervizek valamelyikébe és ott térítésmentesen átvizsgáltatta gépjárműve világító- és jelzőberendezéseit, illetve felkeresett egy akcióban részt vevő optikát, ahol ellenőriztette látását.

A rendőrök a szervizekben és optikákban kiállított igazolólap bemutatását követően regisztrálták a játékosokat, akik közül 2017. december 11-én, a Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság évértékelő ülésén sorsolták ki a szerencsés nyertest.

A Pápán élő gépjármű tulajdonos számára 2017. december 15-én délelőtt Horváth Tibor rendőr százados közlekedésrendészeti osztályvezető helyettes adta át a biztonságos téli közlekedést segítő ajándékcsomagot, amely többek között jégkaparót, páramentesítőt, jégoldót, zárolajozót is tartalmazott.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-01-22 17:03:42

Előzetesben: lopott a munkaadójától


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. március 17-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai Interspar áruházban (Pápa, Celli út 21.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton...

2018-03-12 15:03:22

Prevenció és toborzás az Interspar áruházban


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az intenzív havazás miatt megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék a gépjárműveiket. Csökkentsék a sebességet és tartsanak nagyobb követési távolságot. Balesetveszélyes a havas,...

2018-02-20 11:07:15

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának közleménye


Az elmúlt héten - 2018. február 5. és 2018. február 11. között - kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Valamennyi baleset anyagi kárral járt, személyi sérülés nem történt. Az ütközések közül négy Pápán, ugyancsak négy lakott területen kívül,...

2018-02-13 15:39:05

Kilenc baleset az elmúlt héten