Tizenegy baleset az elmúlt héten


2017-12-18 15:45:44  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2017. december 11. és 2017. december 17. között - 11 közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Az ütközések többsége anyagi kárral jártak, személyi sérülés egy esetben történt, amelynek során 1 fő súlyos, míg két fő könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek többsége Pápán történt, de két ízben Bakonypölöskén, valamint egy-egy alkalommal Dákán és lakott területen kívül is helyszíneltek a rendőrök.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan hátramenet, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfelelő oldaltávolság hiánya, a szabálytalan előzés és az elsőbbség meg nem adása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a télen gyakorta előforduló kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a járművek sebességét fokozott óvatossággal válasszák meg és lehetőség szerint a nyári gumiabroncsokat cseréltessék télire! Továbbá az ünnepi készülődés miatt megnövekedett forgalom miatt a parkolóhelyekre történő beálláskor és az onnan kihajtáskor nagy körültekintéssel járjanak el és ügyeljenek a gyalogosan közlekedőkre!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Egy csóti házból lopott el több százezer forintnyi ékszert egy helyi férfi, a körzeti megbízott pár nap múlva a padláson rejtőzködve találta meg.

A sértett 2018. május 9-én értesítette a rendőrséget arról, hogy mialatt orvosnál volt, valaki ellopott a hálószobájából több százezer...

2018-05-18 14:35:00

Ékszereket lopott


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. február 21-én 14 órától 15 óráig a Pápa, Szabó Ervin utca 54. szám alatti megújult körzet megbízotti irodában várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az...

2018-02-16 07:59:23

Bűnmegelőzési információs pont és toborzás a megújult körzeti megbízotti irodában


2018-05-18 14:32:13

Prevenciós délelőtt egy pápai általános iskolában


Öt percen belül két ittasan vezető helyi férfit igazoltattak a pápai rendőrök a végén. Mindkettőjüket előállították a rendőrségre.

A pápai rendőrök 2018. április 14-én 23 óra 50 perckor Pápa egyik utcájában igazoltatták a személygépkocsival közlekedő 20 éves S. Arnold pápai...

2018-04-17 09:22:19

Ittasan vezettek