Tizenegy baleset az elmúlt héten


2017-12-18 15:45:44  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2017. december 11. és 2017. december 17. között - 11 közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Az ütközések többsége anyagi kárral jártak, személyi sérülés egy esetben történt, amelynek során 1 fő súlyos, míg két fő könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek többsége Pápán történt, de két ízben Bakonypölöskén, valamint egy-egy alkalommal Dákán és lakott területen kívül is helyszíneltek a rendőrök.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan hátramenet, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfelelő oldaltávolság hiánya, a szabálytalan előzés és az elsőbbség meg nem adása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a télen gyakorta előforduló kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a járművek sebességét fokozott óvatossággal válasszák meg és lehetőség szerint a nyári gumiabroncsokat cseréltessék télire! Továbbá az ünnepi készülődés miatt megnövekedett forgalom miatt a parkolóhelyekre történő beálláskor és az onnan kihajtáskor nagy körültekintéssel járjanak el és ügyeljenek a gyalogosan közlekedőkre!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékot hirdet a „Látni és látszani 2017 – egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehet részt, aki az akció ideje alatt (2017. október...

2017-11-06 10:30:43

Ellenőriztesse gépkocsiját és látását ingyen, majd nyerjen!


2018-01-12 07:30:12

Előzzük meg az adathalászatot!


2018-02-01 12:49:57

Négy baleset az elmúlt héten


2018-01-24 15:46:30

Tíz baleset az elmúlt héten