Mozgalmas évet zárt a Hét Csillag Egyesület


2017-12-22 12:29:14  | cikk: Haraszti Gábor  | Közel negyed évszázados hagyományra tekint vissza a Hét Csillag Egyesület karácsonyi ünnepsége. A tradíció 2017-ben is folytatódott, az iskola vezetősége a Jókai utcai edzőterembe invitálta tagjait, edzőit, támogatóit és meghívott vendégeit. Szavalatával idén is Kincses László teremtett ünnepi hangulatot a feldíszített edzőteremben, majd Pintér Péter egyesületi elnök arról beszélt, hogy az idei év sport és kulturális téren is rendkívül mozgalmas és termékeny volt.
- Számunkra is nagyon fontos, hogy a karácsony közeledtével visszatekintsünk a mögöttünk hagyott évre és összegezzük, mit is sikerült elérnünk és mi az, amin esetleg változtatnunk kell a jövőben. Emellett meg szoktunk emlékezni a legjobban fejlődő sportolóinkról és azokról, akik sokat tettek az egyesületért, őket apró ajándékokkal jutalmazzuk meg. Nagyon eseménydús éven vagyunk túl, szerveztünk három edzőtábort, 30-nál is több kulturális eseményen vettünk részt szervezőként vagy résztvevőként, emellett a sport terén kilenc versenyen indultunk, de ami talán ennél is fontosabb, van öt-hat versenyzőnk, akik mostanra beértek, úgy látom megfelelő a hozzáállásuk is, így minőségi munkát tudunk elkezdeni velük, ami az eredményeken is tetten érhető lesz 2018-ban.
Pintér Péter hozzátette, az ünnepek után folytatódnak az edzések, majd december 31-én 13:30-tól a szilveszteri futást az egyesület ostormenete vezeti fel.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-12-22 12:29:14

Mozgalmas évet zárt a Hét Csillag Egyesület


2017-11-09 11:09:01

Megyei haditorna versenyt nyert a Petőfi Gimnázium


2017-11-14 14:18:06

Szépen teljesítettek a lőegylet tagjai


2017-12-08 12:46:53

Két kimaradt hétméteres döntött