Kábítószert birtokolt


2017-12-22 13:47:31  | cikk:  | 


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy kábítószer birtoklása bűntett miatt folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy helyi lakost igazoltattak 2017. július 1-jén este Pápán a körzeti megbízottak. A fiatal hátizsákjából 9 kábítószergyanús, kék-fehér színű tabletta került elő, amit a rendőrök lefoglaltak. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a tabletták kábítószert tartalmaztak.

A fiatal férfi gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a rendőri intézkedés előtti nap tíz pirulát vásárolt egy ismeretlen férfitól Győrben, amiből egyet már bevett, a többit később akarta elfogyasztani.

A pápai rendőrök kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfi ellen folytatott nyomozást vádemelési javaslattal zárták le és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-12-18 13:43:48

Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének


Egy kerékpár hátsó kosarából lopta ki a bevásárló táskát egy 42 éves nő Lovászpatonán. A körzeti megbízottak előállították.

A helyi körzeti megbízottak 2018. április 3-án reggel értesültek arról, hogy aznap reggel eltűnt egy boltba tartó lovászpatonai asszony bevásárló táskája...

2018-04-09 13:07:40

Kerékpár kosarából lopott


2018-03-28 12:30:05

Közösen az egyházaskeszői idősek biztonságáért


2017-11-30 15:13:02

Középpontban a gyalogosok és a kerékpárosok