Felkészülés: Döntetlen a Perutz első meccsén


2018-01-17 16:31:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | A felkészülés második hetének közepén Mosonmagyaróvár ellen lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Perutz FC. Marton Miklós csapata az NB II-es Győr-Moson-Sopron megyeiek ellen 1-1-es döntetlent ért el. A találkozón Császár Attila öngóljával a hazaiak szerezték meg a vezetést, ám még az első félidőben Hanzl Máté révén sikerült egyenlíteni. A pápaiak edzője a mérkőzéssel kapcsolatban azt mondta, annak ellenére, hogy első meccsük volt idén, csapata kifejezetten jól futballozott, több szép megoldást is látott a kispadról. 
- Elégedett voltam a látottakkal, ahogy az eddig elvégzett munkával is, örömünkbe ugyanakkor sajnos némi üröm is vegyül, hiszen Iványi Martin és Udvardi Mózes is megsérült a tréningek során. A felkészülés ezt leszámítva jól, a tervezetteknek megfelelően halad - mondta a Perutz edzője.

Mosonmagyaróvár - Perutz FC 1-1

Perutz FC: Szigeti - Farkas, Kozma, Császár, Böröczky - Somogyi, Hanzl, Koncsag, Skriba, Németh - Szabó Zs. (csereként pályára lépett: Sánta, Molnár L., Horváth T., Szedlacsek, Baldauf, Domján, Jurik, Nagy B., Szabó B.)

A csapat következő mérkőzését január 20-án szombaton 11 órától a Győri ETO ellen vívja Győrben.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-02-05 16:00:14

Az országos diákolimpiára jutottak


2018-05-18 11:01:44

Tíz góllal búcsúztak


2018-02-15 14:20:34

Indul a tavaszi bérletárusítás


2018-05-08 15:29:24

Újabb példakép látogatta meg a judo-növendékeket