Közös rendészeti akció a Pápai járásban


2018-01-23 12:39:34  | cikk:  | A Pápai Rendőrkapitányság polgárőrökkel, erdészekkel és mezőőrökkel közös ellenőrzést tartott a Pápai járás területén.

A 2018. január 20-án 6 órától 22 óráig tartó közlekedésbiztonsági és közbiztonsági fokozott ellenőrzés Pápa városát, valamint több mint 30 Pápa környéki települést érintett. A Bakonyerdő Zrt. erdészeivel, a Pápai járásban működő polgárőr egyesületek tagjaival, valamint mezőőrökkel közös ellenőrzések kiterjedtek a települések külterületeire is, különösen a pincesorokra és hétvégi házas övezetekre, valamint a Pápához közeli horgásztavakra és a Bakonyban található erdei kiránduló utakra és pihenő helyekre.

A rendőrök, a polgárőrök és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek kiemelt figyelmet fordítottak a falopások megelőzésére, valamint a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzésére.

Kirívó szabálytalanságot az akció nem tárt fel, csupán néhány személlyel szemben volt indokolt figyelmeztetés alkalmazása és helyszíni bírság kiszabása közlekedési szabálysértések miatt.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-28 15:17:42

Közlekedésbiztonsági délelőtt a mihályházi óvodában


2018-03-19 09:04:55

Prevenciós délelőtt Pápasalamonban


2018-06-01 14:29:12

Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


Európai elfogatóparancs volt érvényben egy pápai férfivel szemben. A rendőrök őrizetbe vették.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 1-jén délután Pápa egyik utcájában vonták intézkedés alá a 30 éves P. Á. Balázs helyi lakost. Az igazoltatás során megállapítást nyert,...

2018-05-02 17:16:18

Ausztriában körözték