Közös rendészeti akció a Pápai járásban


2018-01-23 12:39:34  | cikk:  | A Pápai Rendőrkapitányság polgárőrökkel, erdészekkel és mezőőrökkel közös ellenőrzést tartott a Pápai járás területén.

A 2018. január 20-án 6 órától 22 óráig tartó közlekedésbiztonsági és közbiztonsági fokozott ellenőrzés Pápa városát, valamint több mint 30 Pápa környéki települést érintett. A Bakonyerdő Zrt. erdészeivel, a Pápai járásban működő polgárőr egyesületek tagjaival, valamint mezőőrökkel közös ellenőrzések kiterjedtek a települések külterületeire is, különösen a pincesorokra és hétvégi házas övezetekre, valamint a Pápához közeli horgásztavakra és a Bakonyban található erdei kiránduló utakra és pihenő helyekre.

A rendőrök, a polgárőrök és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek kiemelt figyelmet fordítottak a falopások megelőzésére, valamint a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzésére.

Kirívó szabálytalanságot az akció nem tárt fel, csupán néhány személlyel szemben volt indokolt figyelmeztetés alkalmazása és helyszíni bírság kiszabása közlekedési szabálysértések miatt.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok 2018. január 24-én, szerdán 9-12 óra között fogadónapot tart Veszprémben, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság épületében a lakosság részére. A főkapitányi fogadónapra előzetes bejelentkezés szükséges...

2018-01-17 12:01:11

Főkapitányi fogadónap


2017-11-20 08:37:42

Akkumulátort lopott a munkahelyéről


2017-10-17 12:15:44

Játékos közlekedésbiztonság az óvodában


2018-01-23 12:39:34

Közös rendészeti akció a Pápai járásban