Tíz baleset az elmúlt héten


2018-01-24 15:46:30  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2017. január 15. és 2017. január 21. között - tíz közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Kilenc baleset kizárólag anyagi kárral járt, egy baleset alkalmával viszont egy kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközések közül nyolc Pápán, egy Nórápon, egy pedig lakott területen kívül valósult meg.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan kikerülés és hátramenet, a megfelelő oldaltávolság hiánya, az elsőbbség meg nem adása és a balra kanyarodás szabályainak megsértése játszotta a főbb szerepet. Egy esetben egy hátramenetet végző gépkocsi kerékpárossal ütközött.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a hátramenetet fokozott óvatossággal és körültekintéssel hajtsák végre, és amennyiben lehetőségük van, vegyék igénybe segítő személy közreműködését!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy helyi hipermarketben adtak bűnmegelőzési tanácsokat a vásárlóknak.

A pápai rendőrök - iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok társaságában - 2017. december 9-én délelőtt a pápai TESCO áruházban tájékoztatták a vásárlókat...

2017-12-12 07:30:45

Ünnepekre készülve


2017-12-21 15:32:36

Biztonságban a piacon


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy telefonlopás miatt folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. december 11-én délután egy 32 éves helyi férfi és egy 25 éves helyi nő az egyik pápai áruház műszaki osztályáról három mobiltelefont...

2018-01-08 08:21:45

Telefonokat loptak, lezárult a nyomozás


2018-01-03 19:59:14

Tíz baleset az elmúlt héten