Elfogadta a 2018. évi költségvetésről szóló határozatot a PVCNÖ


2018-01-30 06:55:48  | cikk: Babos Petra  | Megtartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. Az első napirendi pontban felülvizsgálták Pápa Város Önkormányzata és a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzata együttműködési megállapodását, melyre azért volt szükség, mert változott a fogadó órák száma.
A második napirendi pontban a 2018. évi költségvetést fogadták el a képviselők. A nemzetiségi önkormányzat 1.555.000 Ft-tal gazdálkodhat, de a feladatalapú támogatás és a pályázati források még nem érkeztek meg.
Vegyes ügyek keretében elmondták, hogy új együttműködési megállapodást kötöttek Sümeggel, Városlőddel, Berhidával, Csóttal, Pápateszérrel, Bakonytamásival, Vanyolával és Lovászpatonával.
Sándor Endre Géza elnökhelyettes elmondta, a karácsonyi játszóházuk jól sikerült, sok gyermek vett részt a programon.
Markos Róbertné elnök hangsúlyozta, sikeresen pályáztak a máriapócsi zarándoklatra és a táncfesztiválra, melynek a JMSZK színházterme ad otthont.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-11-06 18:37:26

Újborok, libaételek ünnepe a hétvégén


2018-02-08 07:54:56

Angol szépkiejtési verseny a Tarczyban


2017-10-22 10:01:24

Forgalomkorlátozás a négy felújítandó utcában


2017-12-04 18:02:40

Megkezdődött a munka a Deák Ferenc utcában