Elhajtott a baleset helyszínéről


2018-02-20 10:19:40  | cikk:  | Vádemelési javaslattal zártak le a pápai rendőrök egy 29 éves sofőr ellen folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 29 éves zalaszentgróti nő 2017. október 4-én délután személygépkocsival közlekedett Nemesszalók felől Nyárád irányába. Haladása során gépkocsijával áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, melynek következtében a szemből érkező jármű vezetője jobbra, a füves útpadkára kormányozta autóját, miközben hangjelzéssel jelezte a veszélyhelyzetet. A sértett gépkocsija visszatérve az úttestre megcsúszott, a bal oldali sávba sodródott, ahol a tengelye körül megpördült. Végül a jármű egy fának csapódott és az úttestre kifordulva állt meg. A 29 éves zalaszentgróti sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna arról, történt-e személyi sérülés a baleset következtében, elhajtott a helyszínről.

A pápai rendőrök a gyanúsított ellen cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja indult büntetőeljárást a napokban vádemelési javaslattal zárták le, és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-04 08:31:33

Búcsúzunk Aldotól


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 26-án 16 órától közlekedési játékokkal, bűnmegelőzési információs ponttal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai VII.Városrészi Majálison.

Az Acsády Sportpályán felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti...

2018-05-23 12:45:54

Meghívó a Városrészi Majálisra


2018-02-22 15:32:02

Több alkalommal is meglopta a kollégáit


2018-01-23 12:39:34

Közös rendészeti akció a Pápai járásban