Több alkalommal is meglopta a kollégáit


2018-02-22 15:32:02  | cikk:  | Munkatársaitól lopott egy csóti cégnél gyakorlatát töltő fiatal. A pápai rendőrök előállították.

A helyi körzeti megbízottakat 2018. február 19-én értesítette egy csóti vállalkozás képviselője arról, hogy a közelmúltban a munkahelyi öltözőből több dolgozó értéke is eltűnt. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap délután otthonában igazoltattak egy 17 éves Pápa környéki fiatalt, aki megalapozottan gyanúsítható a társaságnál történt lopásokkal. A fiú lakásában tartott házkutatás alkalmával egy bűncselekményből származó fejlámpát és egy MP3 lejátszót foglaltak le a rendőrök. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított gyanúsított kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a cégnél töltött gyakorlati helyén 2017 októberétől 2018. január közepéig munkatársaitól több tízezer forintot, bankkártyát, MP3 lejátszót és egy fejlámpát tulajdonított el, valamint két alkalommal egy Bakonyszücsön parkoló nyitott autóból is lopott el készpénzt.

A 17 éves fiú ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-09 09:57:35

Óvodások a Pápai Rendőrkapitányságon


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zárták le egy orvosi igazolás meghamisítása ügyében folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 30 éves pápai férfi 2017 novemberében meghamísította a keresőképtelen állományba vételéről készített orvosi iratot oly módon,...

2018-03-05 08:45:37

Meghosszabbította a betegszabadságát


2018-06-12 07:57:51

Mezőlakon garázdálkodott


A Pápai Rendőrkapitányság a téli útviszonyok miatt lassúbb haladásra, figyelmesebb vezetésre és nagyobb követési távolságra inti a gépkocsivezetőket.

Az előjelzések szerint a tél hideg és havas napokkal búcsúzik és hasonló idő várható a meteorológiai tavasz első napjaiban is az ország...

2018-02-27 12:19:21

Óvatosan a havas, jeges úton!