Óvodások a Pápai Rendőrkapitányságon


2018-03-09 09:57:35  | cikk:  | Óvodások látogattak a Pápai Rendőrkapitányságra. A Pápai Városi Óvodák Fáy András Lakótelepi Tagóvódájának Bodza csoportját 2018. március 5-én délelőtt fogadták a rendőrök a helyi kapitányságon. A középső és nagy csoportos óvodások elsőként az előállító helyiséget tekintették meg, majd a kapitányság nagytermében ismerkedtek meg az ujjnyomatvétellel. Ezt követően közlekedési témájú játékok segítségével ismételték át az óvodapedagógusoktól megtanult alapvető közlekedési szabályokat, többek között azt, hogy az úttesten csak kellő körültekintést követően lehet áthaladni. A gyermekek megismerkedtek a kerékpár kötelező felszereléseivel is, valamint megtudták, hogy a láthatósági mellény, valamint kerékpáros bukósisak viselése életmentő lehet.

A délelőtt végén minden óvodás beülhetett a rendőrautóba és egy közlekedési színezőt kapott ajándékba.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-04 08:28:52

Rendőrök a XI. Civil Majálison


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az intenzív havazás miatt megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék a gépjárműveiket. Csökkentsék a sebességet és tartsanak nagyobb követési távolságot. Balesetveszélyes a havas,...

2018-02-20 11:07:15

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának közleménye


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 16-án Pápán tartja a „Házhoz megyünk!” országos rendőrségi bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrség munkatársai 10 órától 11 óráig a Pápa, Szabó Ervin u. 54. szám alatti körzeti megbízotti irodában kialakított...

2018-05-10 17:10:04

„Házhoz megyünk” Pápán


2018-01-22 17:03:42

Előzetesben: lopott a munkaadójától