Óvodások a Pápai Rendőrkapitányságon


2018-03-09 09:57:35  | cikk:  | Óvodások látogattak a Pápai Rendőrkapitányságra. A Pápai Városi Óvodák Fáy András Lakótelepi Tagóvódájának Bodza csoportját 2018. március 5-én délelőtt fogadták a rendőrök a helyi kapitányságon. A középső és nagy csoportos óvodások elsőként az előállító helyiséget tekintették meg, majd a kapitányság nagytermében ismerkedtek meg az ujjnyomatvétellel. Ezt követően közlekedési témájú játékok segítségével ismételték át az óvodapedagógusoktól megtanult alapvető közlekedési szabályokat, többek között azt, hogy az úttesten csak kellő körültekintést követően lehet áthaladni. A gyermekek megismerkedtek a kerékpár kötelező felszereléseivel is, valamint megtudták, hogy a láthatósági mellény, valamint kerékpáros bukósisak viselése életmentő lehet.

A délelőtt végén minden óvodás beülhetett a rendőrautóba és egy közlekedési színezőt kapott ajándékba.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-09 13:32:40

Négy baleset az elmúlt héten


2018-02-20 10:19:40

Elhajtott a baleset helyszínéről


A pápai rendőrök két órán belül kétszer is tetten értek egy ittasan vezető 24 éves férfit.

Az eljárás adatai szerint a Pápai Rendőrkaptányság rendőrei 2018. március 10-én 2 óra 30 perckor, majd ugyanezen a napon 4 órakor is intézkedés alá vontak Pápán egy személygépkocsival közlekedő...

2018-03-12 15:01:50

Két alkalommal is ittasan vezetett


A mobileszközök (okostelefonok, táblagépek) jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat. Mivel azonban nem csak otthon vagy munkahelyünkön használjuk, nagyobb a kockázata, hogy illetéktelen kezekbe kerülnek.

Bizalmas és személyes adatokat tárolunk rajtuk, ezért elvesztésük vagy ellopásuk esetén...

2018-02-05 12:10:21

Védje mobileszközeit!