Négy baleset az elmúlt héten


2018-03-09 13:32:40  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2018. február 26. és 2018. március 4. között - négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

A balesetek során - az elmúlt héthez hasonlóan - személyi sérülés nem történt, mind a négy esemény kizárólag anyagi kárral járt. Az ütközések közül három Pápán, egy pedig Pápateszéren valósult meg.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan elindulás, az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet és az elalvás játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy csak kipihent állapotban induljanak útnak! Aki fáradtnak érzi magát vezetés közben, állítsa meg járművét és pihenjen egy rövid ideig vagy frissítse fel magát! A gépjárművezetés közbeni elalvás súlyos közlekedési balesetekhez vezethet.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-10-27 15:11:33

Biztonságban a megemlékezés napjaiban


2017-12-18 13:43:48

Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének


2017-11-20 08:37:42

Akkumulátort lopott a munkahelyéről


Három körözés is érvényben volt egy pápai nő ellen. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök - Mózes Attila rendőr százados, Veres Sándor rendőr törzszászlós, és Pölöskei Miklós rendőr főtörzsőrmester - 2017. december 6-án délelőtt jelentek meg a 42 éves C. Szilvia pápai...

2017-12-07 18:41:45

A fürdőszobában rejtőzködött