Négy baleset az elmúlt héten


2018-03-09 13:32:40  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2018. február 26. és 2018. március 4. között - négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

A balesetek során - az elmúlt héthez hasonlóan - személyi sérülés nem történt, mind a négy esemény kizárólag anyagi kárral járt. Az ütközések közül három Pápán, egy pedig Pápateszéren valósult meg.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan elindulás, az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet és az elalvás játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy csak kipihent állapotban induljanak útnak! Aki fáradtnak érzi magát vezetés közben, állítsa meg járművét és pihenjen egy rövid ideig vagy frissítse fel magát! A gépjárművezetés közbeni elalvás súlyos közlekedési balesetekhez vezethet.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-28 12:30:05

Közösen az egyházaskeszői idősek biztonságáért


A pápai rendőrök három órán belül elfogták az étteremből pénzt lopó homokbödögei férfit.

Egy pápai vendéglátóegység tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. május 2-án 12 óra körül, hogy az étterem kasszájából valaki eltulajdonított több tízezer forintot.

A...

2018-05-04 08:33:45

Kasszából lopott pénzt


2018-05-10 17:05:49

BikeSafe regisztráció Pápán


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. május 19-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai Interspar áruházban (Pápa, Celli út 21.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton...

2018-05-16 21:05:10

Prevenció és toborzás az Interspar áruházban