Közlekedési akció Pápán


2018-03-15 08:20:47  | cikk:  | A gépjárművek vezetőit és a külföldi állampolgárok Magyarországi tartózkodásának jogszerűségét ellenőrizték a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának rendőrei 2018. március 14-én 8 óra 30 perctől 12 óra 30 percig három pápai helyszínen tartottak közlekedési akciót. Az ellenőrzés középpontjában a gépjárművezetők ittasságának ellenőrzése állt, továbbá a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak a nem magyar állampolgárok hazánkban történő jogszerű tartózkodásának ellenőrzésére is.

Valamennyi megállított sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak a rendőrök, amely az akció ideje alatt egy esetben sem mutatott pozitív értéket. Közlekedési szabályszegés miatt egy gépjárművezetővel szemben helyszínbírságot, míg egy másik autóvezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök. Illegálisan hazánkban tartózkodó külföldivel nem intézkedtek az akcióban részt vevő rendőrök.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-02-20 10:19:40

Elhajtott a baleset helyszínéről


A három legfőbb balesetet okozó tényezőről és a drog fogyasztás veszélyeiről tájékoztatták a pápai rendőrök a helyi középiskolásokat.

A Pápai Rendőrkapitányság 2016-ban indította útjára a „Három a gyilkos” című rendezvényét, melynek célja, hogy a gyorshajtás, az ittas...

2018-06-12 07:59:18

„Három a gyilkos”


2018-03-09 13:32:40

Négy baleset az elmúlt héten


2018-03-15 08:15:16

Lezárt nyomozás: Egy személygépkocsi kerékpárral ütközött