Családi délután a Szent Benedek Plébánián


2018-03-25 20:31:24  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | A tókerti Szent Benedek Plébánia Virágvasárnap tartotta hagyományos Húsvéti családi délutánját. A rendezvény családi szentmisével kezdődött, majd a plébánia hittantermében és udvarán folytatódott a program. A gyermekek számtalan kreatív elfoglaltságból válogathattak. Készíthettek feltámadási ajtódíszt, húsvéti kosarat, tavaszi tojástartót, tojásfüzért és tavaszi ablakdíszt. A résztvevőket mindezeken túl szeretetvendégség is várta.
Szijártó László esperes, plébános hírportálunknak elmondta, évente két alkalommal, advent harmadik vasárnapján és virágvasárnap tartanak hasonló rendezvényeket, melyeknek nagyon fontos célja a közösségépítés. A mai rohanó világban nincs idő arra, hogy egy átlagos vasárnapon a szentmisét követően a hívek együtt maradjanak és beszélgessenek, és a plébánosoknak sincs idejük erre. Az ilyen különleges alkalmak azonban lehetőséget biztosítanak a találkozásra, a közös időtöltésre, a közösség megerősítésére.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!