Nyolc baleset az elmúlt héten


2018-03-27 12:21:46  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2018. március 19. és 2018. március 25. között - nyolc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Három baleset személyi sérüléssel is járt, amelyekben egy fő súlyos, míg három személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközések közül kettő Pápán, egy Dákán és ugyancsak egy Egyházaskeszőn valósult meg, a többi káresemény lakott területen kívüli útszakaszon következett be.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan hátramenet, a jobbra tartási kötelezettség elmulasztása, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan balra kanyarodás és a követési távolság be nem tartása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a közelgő húsvéti ünnepek idején megnövekvő forgalom miatt fokozott óvatossággal közlekedjenek! Ügyeljenek a követési távolság helyes megválasztására, a megengedett sebességet ne lépjék túl és használják a passzív biztonsági eszközöket!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Egy csóti házból lopott el több százezer forintnyi ékszert egy helyi férfi, a körzeti megbízott pár nap múlva a padláson rejtőzködve találta meg.

A sértett 2018. május 9-én értesítette a rendőrséget arról, hogy mialatt orvosnál volt, valaki ellopott a hálószobájából több százezer...

2018-05-18 14:35:00

Ékszereket lopott


2018-06-25 09:08:27

Mondj nemet a drogokra!


Több ruhadarabról is eltávolította az áruvédelmi eszközt egy pápai nő az egyik helyi üzletben, a rendőrök elfogták.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai nő 2018. június 19-én délután megjelent egy helyi boltban, ahol gyermekruhákat, valamint saját méretének megfelelő ruhadarabokat...

2018-06-25 09:10:07

Ruhaneműket akart lopni


A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2018. február 28-án 14 órától 14 óra 30 percig Pápán, a vasútállomáson kialakított rendőrségi irodában várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrök a szolgálatra történő jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról,...

2018-02-27 08:06:34

Toborzás a vasútállomáson