Nyolc baleset az elmúlt héten


2018-03-27 12:21:46  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2018. március 19. és 2018. március 25. között - nyolc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Három baleset személyi sérüléssel is járt, amelyekben egy fő súlyos, míg három személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközések közül kettő Pápán, egy Dákán és ugyancsak egy Egyházaskeszőn valósult meg, a többi káresemény lakott területen kívüli útszakaszon következett be.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan hátramenet, a jobbra tartási kötelezettség elmulasztása, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan balra kanyarodás és a követési távolság be nem tartása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a közelgő húsvéti ünnepek idején megnövekvő forgalom miatt fokozott óvatossággal közlekedjenek! Ügyeljenek a követési távolság helyes megválasztására, a megengedett sebességet ne lépjék túl és használják a passzív biztonsági eszközöket!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-02-05 10:04:10

Lopás miatt felelhet


2018-04-20 13:37:10

Tizenegy baleset az elmúlt héten


2017-12-18 13:43:48

Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének


A pápai rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett, és járművére más gépkocsira kiadott rendszámot szerelt fel.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 5-én éjszaka Nemesszalókon megállítottak egy személygépkocsival közlekedő...

2018-02-08 13:15:01

El akart futni