Lezárt akta: Telefont akart lopni


2018-05-09 16:31:23  | cikk:  | 


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lopás kísérlete miatt folytatott nyomozást. A nyomozás adatai szerint egy 35 éves mezőlaki tartózkodási helyű, magyar/román kettős állampolgárságú férfi 2018. április 22-én délután két fiatal nőt kezdett követni Pápa belvárosában. A hölgyeket utolérve egyikőjük kezében megpillantott egy közel 70.000 Ft értékű mobiltelefont, amit egy hirtelen mozdulattal megpróbált elvenni. A nőnek a telefonnal együtt sikerült elrántani a kezét, így a lopás kísérleti szakban maradt. A férfi sietve távozott a helyszínről, a sértett értesítette a rendőrséget. A pápai rendőrök - Tálos Sándor rendőr tözszászlós és Kovács Péter rendőr törzsőrmester - pár perc múlva Pápa egyik utcájában elfogták a feltételezett elkövetőt. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított férfi kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a telefont értékesíteni szerette volna.

A pápai rendőrök a férfi ellen lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal lezárták, az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.  

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-09 09:57:35

Óvodások a Pápai Rendőrkapitányságon


A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2018. február 28-án 14 órától 14 óra 30 percig Pápán, a vasútállomáson kialakított rendőrségi irodában várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A rendőrök a szolgálatra történő jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról,...

2018-02-27 08:06:34

Toborzás a vasútállomáson


2018-01-19 11:59:54

Iskolarendőr „bevetésen”


A pápai rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett, és járművére más gépkocsira kiadott rendszámot szerelt fel.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 5-én éjszaka Nemesszalókon megállítottak egy személygépkocsival közlekedő...

2018-02-08 13:15:01

El akart futni