Lezárt akta: Telefont akart lopni


2018-05-09 16:31:23  | cikk:  | 


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lopás kísérlete miatt folytatott nyomozást. A nyomozás adatai szerint egy 35 éves mezőlaki tartózkodási helyű, magyar/román kettős állampolgárságú férfi 2018. április 22-én délután két fiatal nőt kezdett követni Pápa belvárosában. A hölgyeket utolérve egyikőjük kezében megpillantott egy közel 70.000 Ft értékű mobiltelefont, amit egy hirtelen mozdulattal megpróbált elvenni. A nőnek a telefonnal együtt sikerült elrántani a kezét, így a lopás kísérleti szakban maradt. A férfi sietve távozott a helyszínről, a sértett értesítette a rendőrséget. A pápai rendőrök - Tálos Sándor rendőr tözszászlós és Kovács Péter rendőr törzsőrmester - pár perc múlva Pápa egyik utcájában elfogták a feltételezett elkövetőt. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított férfi kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a telefont értékesíteni szerette volna.

A pápai rendőrök a férfi ellen lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal lezárták, az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.  

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2017. július 8-án 15 órától toborzással, közlekedési játékokkal, rendőrautóval és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a Pápa-Tapolcafői Falunapon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú...

2018-07-11 09:43:44

Rendőrségi meghívó a Pápa-Tapolcafői Falunapra


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zárták le egy orvosi igazolás meghamisítása ügyében folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 30 éves pápai férfi 2017 novemberében meghamísította a keresőképtelen állományba vételéről készített orvosi iratot oly módon,...

2018-03-05 08:45:37

Meghosszabbította a betegszabadságát


2018-03-19 09:04:55

Prevenciós délelőtt Pápasalamonban


Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt. Kérjük, ne dőljenek be a csalóknak!  Az elmúlt időszakban országosan előfordult a trükkös csalások újszerű elkövetési módja. Ennek lényege, hogy ismeretlen személyek többnyire számkijelzés nélkül, esetenként számkijelzéssel...

2018-03-13 21:45:41

Újra akcióban a telefonos csalók!