BikeSafe regisztráció Pápán


2018-05-10 17:05:49  | cikk:  | A Pápai Rendőrkapitányság több mint húsz kerékpárt regisztrált egy pápai kerékpárboltban.

A rendőrség bűnmegelőzési munkatársa 2018. május 8-án egy pápai kerékpárboltba települt ki a BikeSafe országos kerékpár-regisztrációs rendszerrel. A rendőrnő azt a 22 kerékpárt vette nyilvántartásba, amelyeket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye vásárolt az időseket otthonukban gondozó munkatársai számára. A bűnmegelőzési előadó a kétkerekűekről fotókat készített és lejegyezte azok egyedi ismertető jegyeit - többek között az alvázszámukat -, majd az adatokat rögzítette a www.bikesafe.hu internetes oldalon. A kerékpárok országos nyilvántartásba vétele egy esetleges lopás esetén segítheti a nyomozók munkáját és a jármű megtalálását.

A rendőr felívta a házi gondozók figyelmét arra, hogy a regisztráció ellenére a bicikliket még akkor is zárják le, ha azokat csak rövid időre hagyják felügyelet nélkül a közterületen.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök néhány órán belül két ittas járművezetőt is tetten értek.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2018. január 22-én 17 órakor Pápán igazoltattak egy 63 éves helyi férfit, aki elektromos kerékpárral közlekedett, annak motorját igénybe véve. Néhány óra múlva pedig...

2018-01-24 07:50:10

Ittasan vezettek


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. február 21-én 14 órától 15 óráig a Pápa, Szabó Ervin utca 54. szám alatti megújult körzet megbízotti irodában várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az...

2018-02-16 07:59:23

Bűnmegelőzési információs pont és toborzás a megújult körzeti megbízotti irodában


A mobileszközök (okostelefonok, táblagépek) jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat. Mivel azonban nem csak otthon vagy munkahelyünkön használjuk, nagyobb a kockázata, hogy illetéktelen kezekbe kerülnek.

Bizalmas és személyes adatokat tárolunk rajtuk, ezért elvesztésük vagy ellopásuk esetén...

2018-02-05 12:10:21

Védje mobileszközeit!


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. május 19-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai Interspar áruházban (Pápa, Celli út 21.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton...

2018-05-16 21:05:10

Prevenció és toborzás az Interspar áruházban