BikeSafe regisztráció Pápán


2018-05-10 17:05:49  | cikk:  | A Pápai Rendőrkapitányság több mint húsz kerékpárt regisztrált egy pápai kerékpárboltban.

A rendőrség bűnmegelőzési munkatársa 2018. május 8-án egy pápai kerékpárboltba települt ki a BikeSafe országos kerékpár-regisztrációs rendszerrel. A rendőrnő azt a 22 kerékpárt vette nyilvántartásba, amelyeket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye vásárolt az időseket otthonukban gondozó munkatársai számára. A bűnmegelőzési előadó a kétkerekűekről fotókat készített és lejegyezte azok egyedi ismertető jegyeit - többek között az alvázszámukat -, majd az adatokat rögzítette a www.bikesafe.hu internetes oldalon. A kerékpárok országos nyilvántartásba vétele egy esetleges lopás esetén segítheti a nyomozók munkáját és a jármű megtalálását.

A rendőr felívta a házi gondozók figyelmét arra, hogy a regisztráció ellenére a bicikliket még akkor is zárják le, ha azokat csak rövid időre hagyják felügyelet nélkül a közterületen.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 1-jén 15 órától toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai XI. Civil Majálison.

Az Erzsébet ligetben felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek...

2018-04-25 15:55:02

Rendőrségi meghívó a XI. Civil Majálisra


2018-03-28 15:17:42

Közlekedésbiztonsági délelőtt a mihályházi óvodában


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le két helyi lakossal szemben egy lopás vétség miatt folytatott büntetőeljárást.

Egy kozmetikai termékeket forgalmazó üzletlánc képviseletében tettek feljelentést a rendőrségre 2018 januárjában, miszerint ismeretlen elkövetők az elmúlt...

2018-05-24 14:07:16

Lezárult a nyomozás: parfümöket loptak


2018-05-09 16:21:30

Hét baleset az elmúlt héten