Vaskályhát lopott, lezárult a nyomozás


2018-05-10 17:09:11  | cikk:  | A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy vaszari férfi ellen lopás miatt folytatott büntetőeljárást. Az eljárás adatai szerint egy 63 éves vaszari férfi 2018. március 9-én délelőtt a lánccal zárt utcakaput belökve bement egy pápai lakatlan ház udvarába. Ott egy pár ezer forint értékű vaskályhát talált, amit felrakott a nála levő babakocsira, hogy azt a közeli fémhulladék átvevő telepen értékesítse. Az utcán elinduló férfit azonban a pápai járőrök hamarosan tettenérték, majd az elfogását követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait a Pápai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A "Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program" és a határvadász toborzás keretében 2018. március 31-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai TESCO áruházban (Pápa, Celli út 92.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton a betörések,...

2018-03-27 14:28:41

Prevenció és toborzás a TESCO áruházban


Az elmúlt héten - 2017. január 8. és 2017. január 14. között - hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Öt baleset kizárólag anyagi kárral járt, két baleset alkalmával viszont egy-egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközések közül négy...

2018-01-17 15:26:11

Hét baleset az elmúlt héten


2018-01-23 12:39:34

Közös rendészeti akció a Pápai járásban


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 1-jén 15 órától toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai XI. Civil Majálison.

Az Erzsébet ligetben felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek...

2018-04-25 15:55:02

Rendőrségi meghívó a XI. Civil Majálisra