Vízilabda: Két pápai győzelem hazai vízben


2018-05-15 12:37:55  | cikk: Haraszti Gábor  | Az elmúlt hétvégén a Dunántúli Vízilabda Liga ifjúsági-serdülő bajnokság rájátszásában a Pápai SE vízilabdázói két mérkőzésen ugrottak vízbe. A pápai fiatalok előbb a Szekszárddal mérték össze erejüket, majd a Velence-Sportliget következett. Cseh László edzőt a Szekszárd elleni magabiztos győzelem után kérdeztük.
- 16-3-ra sikerült legyőznünk a két cserével érkező Tolna megyeieket, az alapszakaszban látottak alapján a kötelező győzelem kategóriájába tartozott a négy negyed - értékelt a pápai edző. - A góllövésben hat góljával Csikós Máté járt az élen, de Kovács Bendegúz védőmunkáját is ki lehet emelni. A magabiztos győzelem ellenére főleg támadásban láttam néhány hibát, rengeteg ziccert hagytunk ki, jó tíz gól maradt a kezünkben. Bízom benne, hogy a Velence elleni ki-ki meccsre ezeket a hibákat ki tudjuk javítani.
Ahogy azt a PSE edzője megjósolta, szoros volt a játéknap második pápai érdekeltségű meccse, melyen 6-6-os két negyed után a harmadik és negyedik negyedben lőtt hat és mindössze egy kapott góllal 12-7-re nyert a Pápa, mellyel a rájátszás alsóházában a második helyre jött fel.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-16 15:59:41

Új edzőpark épül az Acsády Sporttelepén


2018-02-23 15:23:20

Külön utakon folytatják judósaink


2018-04-25 15:41:49

Továbbra is veretlen az U19


2018-02-17 14:04:24

Újabb magabiztos Perutz győzelem