Győztes meccsen debütált a fiatal kapus


2018-05-28 16:05:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | A legutóbbi NB III-as labdarúgó fordulóban a Pápai Perutz FC kezdőcsapata nem Sánta András, hanem a fiatal, saját nevelésű játékos, Szigeti Ákos nevével kezdődött. A pápai hálóőr a THSE-Szabadkikötő ellen kapott már néhány percet Marton Miklóstól, kezdőként azonban most láthatta először a közönség a kapust. A 3-1-re megnyert mérkőzés után Ákosnak családja, barátai és osztálytársai is gratuláltak és természetesen csapattársaitól is begyűjtötte az elismerő szavakat.
- Nagyon jó érzés volt végre a kezdőcsapat tagjaként kivonulni a pályára, vártam már, hogy eljöjjön ez a pillanat - nyilatkozta fülig érő szájjal a 18 éves játékos. - Csapattársaim és a vezetőség is bátorított a meccs előtt, éreztem, hogy a közönség is mellettem van, így nem izgultam, az meg már csak hab a tortán, hogy győztes meccsen védhettem a Perutz FC kapuját. Szerencsére nem volt sok dolgom, a védelem jól tette a dolgát, a tizenegyesnél sajnos nem találtam el az irányt, de a lényeg a három pont. Persze egy kis drukk azért volt bennem, de amint belefújt a sípba a játékvezető, csak a feladatomra koncentráltam - mondta a tehetséges hálóőr, aki a tervek szerint a hétvégi, Gyirmót II. elleni záró fordulóban is a kezdőcsapat tagja lesz.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-02-27 13:11:56

Nem bírtak a tapolcai fiatalokkal


2018-04-02 16:22:12

Piero Comino mester kata képzése Pápán


2018-02-19 15:23:52

Félszáz Kilián gól


2018-03-07 12:12:33

Hazai pályán javított a Kilián DSE