Rendőrök a gyermeknapi rendezvényeken


2018-05-30 07:57:28  | cikk:  | A pápai rendőrök közlekedési játékokkal és rendőrautó bemutatóval vettek részt több városi és vidéki gyermeknapi rendezvényen is.

A Dunántúli Cigányság Felemelkedéséért Közhasznú Egyesület által 2018. május 26-án megrendezett családi napon 13 órától kerékpáros szabályossági pályával várta a fiatalokat a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa Lovászpatonán. Ugyanaznap 16 órától a pápai VII. Városrészi Majálisra is kitelepült a Pápai Rendőrkapitányság, ahol az érdeklődő gyermekek különböző közlekedési játékokkal játszhattak és beülhettek a rendőrautóba, míg kísérőik regisztrálhatták kerékpárjaikat a BikeSafe országos kerékpár regisztrációs rendszerben, valamint prevenciós kiadványok közül választhattak a standnál felállított információs ponton. Másnap a pápai Erzsébet ligetben zajló városi gyermeknapon is részt vettek a rendőrök, ahol ismételten közlekedési játékok segítségével bővítették a fiatalok közlekedési ismereteiket. A körzeti megbízottak az Egyházaskeszői Napköziotthonos Óvoda gyermeknapjára látogattak el  2018. május 28-án. A gyermekek játékos formában ismerkedtek a közúti jelzőtáblákkal és a kerékpár kötelező tartozékaival, de legnagyobb sikere a rendőrautó megtekintésének volt. A délelőtt végén minden gyermek édességet és tetoválós matricát kapott a rendőröktől.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-25 15:53:37

Értékesítették a lopott akkumulátorokat


A pápai rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett, és járművére más gépkocsira kiadott rendszámot szerelt fel.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 5-én éjszaka Nemesszalókon megállítottak egy személygépkocsival közlekedő...

2018-02-08 13:15:01

El akart futni


2018-02-05 10:04:10

Lopás miatt felelhet


2018-05-04 08:31:33

Búcsúzunk Aldotól