Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


2018-06-01 14:29:12  | cikk:  | A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy lopás miatt folytatott nyomozást.

Az eljárás adatai szerint a 32 éves O. Ferenc és a 19 éves E. A. Ferenc pápai lakosok 2018. április 23-ra virradó éjszaka több mint 300 kilogrammnyi használt gépjármű akkumulátort loptak el egy pápai családi ház utcafronti pincéjéből az ablakon keresztül. A helyiségből O. Ferenc valamennyi ott tárolt akkumulátort kiadta a 19 éves társának, majd egy kézikocsin eltolták azokat egy közeli lakatlan házba. A lopott tárgyakat 2018. április 23-án reggel a két férfi ismerőse, az 51 éves Sz. Ádám pápai lakos egy téti színesfém kereskedésben értékesítette.

A sértett bejelentését követően a rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap mindhárom személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók Sz. Ádámtól lefoglalták a lopott akkumulátorokért kapott több mint 60000 forintot.

Az O. Ferenc és E. A. Ferenc ellen lopás vétség, míg Sz. Ádám ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a pápai rendőrök a napokban lezárták és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-10 17:09:11

Vaskályhát lopott, lezárult a nyomozás


2018-01-23 12:39:34

Közös rendészeti akció a Pápai járásban


2018-05-18 14:33:39

Közlekedési délelőtt Bakonyjákón


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 1-jén 15 órától toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai XI. Civil Majálison.

Az Erzsébet ligetben felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek...

2018-04-25 15:55:02

Rendőrségi meghívó a XI. Civil Majálisra