Kilenc baleset az elmúlt héten


2018-06-09 10:34:53  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2018. május 28. és 2018. június 3. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Hét baleset Pápán, a további két esemény lakott területen kívül következett be. A balesetek közül négy járt személyi sérüléssel, amelyek során négy fő - köztük egy kerékpáros - könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásához az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, a szabálytalan kanyarodás és előzés, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, valamint a jobbra tartási kötelezettség elmulasztása vezetett.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy legyenek figyelemmel a nyári időszakban megnövekedett kerékpáros forgalomra! A kerékpárosok előzését fokozott óvatossággal és körültekintéssel hajtsák végre, valamint a mellettük történő elhaladás során tartsanak legalább 1 méter oldaltávolságot!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-04 08:28:52

Rendőrök a XI. Civil Majálison


2018-02-05 10:04:10

Lopás miatt felelhet


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zárták le egy orvosi igazolás meghamisítása ügyében folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 30 éves pápai férfi 2017 novemberében meghamísította a keresőképtelen állományba vételéről készített orvosi iratot oly módon,...

2018-03-05 08:45:37

Meghosszabbította a betegszabadságát


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy budapesti gépjárművezetővel szemben folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 7-én éjjel Pápán egy személygépkocsival közlekedő budapesti lakossal szemben intézkedtek a rendőrök. A 39 éves...

2018-02-13 15:36:29

Ittas vezetés miatt felelhet