Kátyúznak a város útjain


2012-06-07 14:45:27  | cikk: mo  | Zajlik a téli úthibák kijavítása a városban. Bár az elmúlt télen kevés volt a csapadék, így az időjárás nem kedvezett a kátyúk kialakulásának, a Városgondnokság munkatársai minden évben elvégzik az intézmény kezelésébe tartozó utak balesetmentesítését. A kátyúkat az útkezelő már felmérte, a kivitelező kivonult a területre: körbevágják az útfelületet, kibontják a burkolatot, majd meleg aszfalttal töltik fel és tömörítik – adott tájékoztatást Buics Lajos. A Városgondnokság kommunális csoportvezetője elmondta azt is, a kátyúzási munkákat folyamatosan végzik. Első ütemben Borsosgyőrön végezték el az úthibák kijavítását, de voltak már a Külső-Veszprémi úton, jelenleg a Juhar utcában kátyúznak, majd innen mennek tovább a város egyéb területeire, várhatóan a Mézeskalács utcában és a Fáy lakótelepen folytatják a munkát.
A Városgondokság munkatársai arra figyelmeztetik a gépjárművezetőket, hogy az adott útszakaszokon, ahol a kivitelezés zajlik, fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-25 20:29:27

Nyusziváró családi délután


2018-03-15 17:25:49

Pro Publico-díjat kapott Tódor Margit


2017-12-14 16:32:31

Vagyonvédelmi jótanácsokat osztottak a Házhoz megyünk program keretében


2018-04-08 17:04:02

Közel 150 kiállító az érembörzén