Junior EB: Elégedett az EHF vezető


2009-08-17 19:36:47  | cikk:  | 


A vasárnapi Norvégia – Ausztria mérkőzés után az Európai Kézilabda Szövetség elnök-helyettesét, Jean Brihaul-t faggattuk a kontinensviadalon szerzett eddigi tapasztalatairól. „Teljesen elégedett vagyok az Európa-bajnokság eddigi találkozóival, ugyanez elmondható a szervezésről és a színvonalról is.” Brihaul a pápai szervezőket is elismerően méltatta: „Nagyon kellemes a pápai atmoszféra, csak pozitív jelzőkkel tudom illetni az eddig elvégzett munkát, mindenki nagyszerűen teszi a dolgát, nagyon örülök, hogy itt lehetek”
Az elnök-helyettes elmondta, hogy a torna végkimenetele egyelőre megjósolhatatlan, több csapat is esélyes az Európa-bajnoki címre, köztük van természetesen a magyar válogatott is, akik jó benyomást tettek rá Szombathelyen, a franciák elleni kétszer 30 perc során.
Koncz Sándor helyszínigazgató a nagyfokú érdeklődésnek örült, volt olyan mérkőzés, ahol 400-500 drukker is helyet foglalt, főleg a hollandok fanatizmusát emelte ki. Remélhetőleg kedden teltház lesz a magyar meccsen és mindenki maradandó élménnyel térhet haza.

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
Ez is érdekelhet