Nem történt emberölés


2009-08-19 13:53:05  | cikk:  | 


Rosszhírű, gyilkosságról szóló pletykák keringenek a városban a múlt héten, a Tókertben történt halálesettel kapcsolatban. Az ügyről ma reggel adott tájékoztatást a Pápa Városi Rendőrkapitányság illetékese. Tóthné Sipos Eszter rendőrszázados, a vizsgálati alosztály vezetője cáfolta az emberölésről szóló rémhíreket.
- Augusztus 12-én tett bejelentést egy fiatalember, hogy édesanyját otthonában holtan találta, az arca roncsolt állapotban volt. Az elsődleges intézkedés során biztosítottuk a helyszínt, a bűnügyi készenlétes szemlebizottság pedig az ügyeletes orvossal kivonult. A helyszíni szemlén idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, így közigazgatási hatósági eljárás keretében hatósági boncoltást rendeltek el – mondta az alosztályvezető. A vizsgálat elsődlegesen megállapította, hogy a halál természetes úton következett be és valószínűleg szívelégtelenség okozta. Egyes kiegészítő vizsgálatok eredményét ugyan még várják, ezek ismeretében lehet megállapítani a halál pontos okát, ám az idegenkezűség biztosan kizárható.
- Ami a pletykákat illeti, azok vélhetően az elhalt roncsolt arca miatt keltek szárnyra. Erről a szemle és a későbbi vizsgálatok is bebizonyították, hogy a sérüléseket az elhunyt kutyája okozta a halál bekövetkezése után – nyilatkozta a rendőrszázados.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
Ez is érdekelhet