Sportnap a Pápai Gazdasági Szakképző Iskolában


2013-06-06 23:08:15  | cikk: Haraszti Gábor  | A tanév végéhez közeledve a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola székhelyintézményében évek óta nagy sikerrel rendezik meg a sulinapot, melyet a programok sokszínűsége miatt idén is két napon át tartanak. A mai délutánon a sporté volt a főszerep, hiszen a váltóversenyek után fociban, streetballban, floorballban és asztaliteniszben mérték össze tudásukat az osztályok csapatai. A legnépszerűbb természetesen a kispályás labdarúgás volt, a játéktéren nemcsak a fiúk, hanem a lányok is igyekeztek az ellenfél hálójába találni. Molnár Andrástól, a Diákönkormányzat segítő tanárától megtudtuk, idén a diáknapot a tavalyi év győztesei, vagyis a 11. D osztályosok szervezték.
- Igyekszünk a gyerekeket minél jobban aktivizálni, több osztály is hetek óta készül a mai napra, a többség nagyon lelkes, és aktívan kiveszi részét a feladatokból. A sportágakat a tavalyi diáknap győztes osztálya választotta ki, a szempont az volt, hogy minél többen tudjanak vetélkedni, mozogni. A holnapi napot az „Egy óra az iskoláért, egy óra a suliért” tevékenységgel kezdjük, ebben az egy órában minden osztály rendet tesz saját termében, utána a tanulók ismeretterjesztő előadásokon vehetnek részt. A pénteki nap egyik fontos része, hogy iskolánk egykori diákjai beszámolót tartanak arról, hogy mi történt velük az érettségi után.
Molnár András hozzátette, a természetvédelmi és környezetvédelmi napon előadást tart az intézmény egykori diákja dr. Barancsuk János is, aki jelenleg a Pécsi Tudományegyetem közgazdász professzora. Az osztályok rangsora a két nap alatt gyűjtött pontok alapján alakul ki.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-09-18 14:57:32

Elismerésben részesült Szautner Mihály


2018-01-17 16:31:23

Felkészülés: Döntetlen a Perutz első meccsén


2017-10-05 20:53:39

2000 lövés öt óra alatt


2017-11-06 17:36:07

Böröczky Bálint jobban van