Szűcs Lajos: Voltak pozitívumok


2013-07-14 14:59:18  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | Szűcs Lajos évek óta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja a Lombard Pápa csapatában. A kiváló hálóőrnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a csapat idén is az első osztályban szerepelhet. A pápai gárda csapatkapitánya a tegnapi Zalaegerszeg elleni tesztmeccs után úgy nyilatkozott, az osztálykülönbségből adódóan mindenki hazai győzelmet várt, így nem csoda, hogy többen is csalódottan hagyták el a Perutz Stadiont.
- Egy kiválóan előkészített pályán szerettünk volna ismét győzelemmel öltözőbe vonulni, nem sikerült, voltak azonban pozitívumok, hiszen azt lehetett látni, hogy szervezettek voltunk. Nem szabad elfelejteni, hogy komoly héten vagyunk túl, nagyon sokat dolgoztunk az edzőtáborban, mindenki fáradt, ez most jött ki a csapaton. A jövő hét már a frissítésről szól majd, bízom benne, hogy még jobban ki tudjuk hegyezni a támadásainkat, és még pontosabbak leszünk elől. Maric pótlását mindenképpen meg kell oldanunk, vannak fiatal tehetséges játékosaink, bízom benne, hogy tudnak élni a lehetőséggel és be tudják bizonyítani, hogy NB I-es futballisták.
Árki Gábor klubmenedzser tájékoztatása szerint Maric sérülése ellenére sem marasztalják Seye-t és Beliczky Gergőt, utóbbi kölcsönben Gyirmóton bizonyíthat, a szakmai stáb jelenleg egy rutinos támadó leigazolásán dolgozik.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-28 16:05:44

Győztes meccsen debütált a fiatal kapus


2018-04-17 12:59:53

Sportszemináriumra várják az érdeklődőket


2018-05-11 13:46:36

Dobogós csapatot fogad a Perutz FC


2018-05-30 12:37:14

A Kihívás napja Pápán