Gyerektábort szervezett a Hét Csillag Egyesület


2013-07-18 17:22:40  | cikk: Haraszti Gábor  | Napi két edzés, esti túra, éjszakai tréning, sok mozgás, jó hangulat és közös játék jellemezte a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület hagyományos gyerektáborát, melyet hét napon át idén Ugodon rendeztek meg. A korábbi évek pozitív tapasztalatai alapján sokan kaptak kedvet ahhoz, hogy ismét részt vegyenek a táborban. Pintér Péter elnök szerint szakmailag is hasznos volt az együtt töltött hét.
- 30 fő vett részt az idei táborban, mindazt, amit tematikailag kidolgoztunk sikerült véghez is vinnünk. Sűrű volt a program, aki ott volt biztosan nem unatkozott. Délelőtt képességfejlesztő edzés zajlott, ahol különböző virtuskodásokkal, gördülésekkel, földre vitelekkel telt el az idő, ebéd után pedig nagykesztyűs technikai képzés tartottunk. Szerettünk volna a tradicionális magyar fegyverekkel megismertetni a gyerekeket, ennek érdekében különböző versenyeket rendeztünk, volt karikás ostor pálya, íjászkodás, késdobálás. Idén szerepelt a programban éjjeli edzés, amit már nagyon vártak a gyerekek, ez is feldobta a tábor hangulatát. Az utolsó napon számháborút szerveztünk a kicsiknek.
Pintér Péter hozzátette, a közel 10 éves múltra visszatekintő felnőtt tábor helyszíne idén július végén Sötétvölgy lesz.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-28 19:58:52

Cél az önfeledt játék


2018-03-16 19:36:51

Egy pontra rászolgált volna a Perutz


2018-04-20 13:50:36

Elvárás a Dunaharaszti ellen a három pont


2018-05-25 20:44:20

Kétgólos pápai siker a hazai szezonzárón