Előzetesben a fiatalkorú tolvaj


2013-09-06 08:43:29  | cikk: HuHa  | 


Több rendbeli lopás vétsége, lopás kísérlete, valamint jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 16 éves fiú ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a pápai fiú 2013. július végétől szeptemberig több bűncselekményt követett el Pápa városban.
Egyik alkalommal egy élelmiszerüzlet nyitott ablakán mászott be és műszaki cikkeket, készpénzt, élelmiszert vitt magával. Máskor utcán várakozó tehergépkocsi platójáról két motoros fűrészt lopott el. Később magát gázszerelőnek kiadva jutott be egy lakásba, ahonnan női karórával távozott.
Legutóbbi cselekményeként pedig egy helyi fiatal segédmotor kerékpárját kérte el, majd hajtott el azzal 2013. szeptember 2-án 13 óra körüli időben.
A fiatalkorút a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. szeptember 2-án őrizetbe vette, a Veszprémi Járásbíróság pedig szeptember 5-én elrendelte előzetes letartóztatását.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége - erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha indulás előtt a vezető nem gondoskodik az üvegfelületeken lévő pára, jég vagy hó eltakarításáról, akkor kisebb...

2020-01-17 14:43:30

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!


A rendőrök egy 21 éves nyárádi sofőrt állítottak elő.

Az eljárás adatai szerint 2019. november 16-án az esti órákban a körzeti megbízottak Nyárád egyik utcájában állítottak meg ellenőrzés céljából egy személygépkocsival közlekedő 21 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a sofőrrel...

2019-11-18 15:19:07

Ittasan vezetett, elfogták


Négy hatóság is körözte a 21 éves pápai férfit.

A járőrök 2020. január 20-án délelőtt Pápa belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri és a Pápai Rendőrkapitányság, valamint a Veszprémi és a...

2020-01-22 10:50:22

Több elfogatóparancs volt ellene érvényben


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 14:22:21

Szamurájkarddal sebesített


PÁPA időjárás