Meggyőző pápai siker az utánpótlás bajnokságban


2013-09-07 13:54:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Meggyőző pápai siker az utánpótlás bajnokságban főképe
Egy hazai Hévíz elleni vereség és a Tapolcán elért győzelem után hazai környezetben folytatta az U-15-ös bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club alakulata. Forsthoffer Tibor csapata az Andráshida ellen szerette volna pozitív irányba dönteni mérlegét, ennek tudatában léptek pályára a fiatalok, akik a 14. percben Nagy Bence találatával meg is szerezték a vezetést. Az előny megszerzését követően sem álltak le a hazaiak, Györkös Bence percei következtek, aki a 32., a 40., és a 49. percben is betalált Németh kapujába, ezáltal mesterhármast ért el. A folytatásban Becza öngóljával már öt gól volt a különbség, a 6-0-s hazai győzelmet negyedik találatával Györkös állította be. A csapat a következő fordulóban Ajkán szerepel.

PELC U-15 – Andráshida 6-0 (3-0) Gsz.: Nagy, Györkös 4, Becza (öngól)

Forsthoffer Tibor: A mérkőzésen a Hévíz elleni találkozóhoz képest elfogadhatóan játszottak a srácok, Benecz Dani jól irányított, a két szélső játékos a felpasszok után jól indult meg, ezekből a szituációkból szereztük a góljaink többségét, ezt is kértem tőlük az öltözőben. Van még hova fejlődni, egy kis dinamikát még bele kell vinni a játékba, és többet kell birtokolnunk is a labdát, ez még hiányzik.

PELC U-15: Szigeti – Hujter (’48 Farkas), Szabó, Böröczky, Tauber (’67 Koch)– Molnár (’53 Raksányi), Tibold – Benecz (’76 Őrsi-Tóth), Nagy, Balogh (’48 Bánhalmi) – Györkös

Az U-14-es csapat is győzelmet ünnepelhetett a mai nap, Jevgenyij Baranov tanítványai 3-2-re nyertek, a hazaiaknál Fribék Gergely duplázott, a győztes találatot Horváth Ádám szerezte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát