Futnak, úsznak, súlyzóznak a Koko-Gym versenyzői


2013-09-07 14:02:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Futnak, úsznak, súlyzóznak a Koko-Gym versenyzői főképe
A Koko-Gym KSE tagjai az elmúlt hetekben nemcsak a már jól megszokott edzőtermükben tréningeztek, hiszen Korpics Gábor szerette volna színesíteni a felkészülésüket, ennek első állomása egy várkerti futás volt. A közel 20 fős csapat a következő héten Farkas Tamáshoz látogatott el a Marina Body Centerbe, ahol a kiváló edző a helyes edzés első lépéseit mutatta meg kicsiknek és nagyoknak. Az egyesület vezetője, Korpics Gábor elmondta, szerette volna az edzőtermi tréningek monotonitását megtörni, a megfelelő erőállóképesség elérése érdekében épp ezért a jövőben rendszeresen ellátogatnak majd a pápai vízilabda csapathoz is a Várkertfürdőbe.
- Szeretném az edzéseinket színesíteni, ebben a mostani rohanó világban a gyerekeknek nincs sem ideje, sem energiája arra, hogy a tréningek mellett még konditerembe is eljárjanak, épp ezért arra gondoltam, megkérem Farkas Tamást, hogy a helyes súlyzós edzést mutassa meg nekik. Örülnék, ha ezeket mindenki el tudná sajátítani és be tudná építeni a saját edzésprogramjába. Úgy gondolom a vízilabdázás is egy jó irányvonal lehet, jómagam a versenyzői pályafutásom alatt végig lejártam az uszodába, így tudom milyen kitűnő kondíciót tud adni ez a sport. Az edzés alatt lesz úszás, sprintek, taposás, tüdőtágító gyakorlatok. Úgy gondolom, a gyerekek ezután sokkal komplexebb képet kapnak az erőnléti edzésekről és ezután ki tudják választani számukra a legszimpatikusabbat, mindenképp hasznos, ha a heti három tréning mellé legalább egyszer egy kiegészítő edzést végeznek.
Farkas Tamás elmondta, mindig öröm számára ha lelkes, sportszerető és valódi sportértéket képviselő emberekkel dolgozhat együtt. Kiemelte, a különböző sportágak eredményességében mind-mind meglátszik, ha a sportoló az alapozást edzőteremben végzi. Fontos azonban, hogy ezeket a súlyzós edzéseket megfelelően végezzék, ellenkező esetben több kárt csinálnak, mint hasznot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat