Újra működnek a közlekedési lámpák


2013-09-09 12:37:18  | cikk: HuHa  | 


Újra működnek a közlekedési lámpák főképe
Pénteken üzembe helyezték a forgalomirányító közlekedési lámpákat a Török Bálint utca-Szent István út kereszteződésében. A belváros rekonstrukciós munkálati és a Szent István út Fő tér felé vezető szakaszának lezárása miatt hosszú ideje nem működtek a lámpák, a forgalmi rendet a kihelyezett táblák határozták meg. Hamarosan azonban átadják a forgalomnak a Fő téri újonnan megépített utakat és ezzel együtt visszaáll a lámpás irányítás. A szakemberek a múlt héten elvégezték a közlekedési lámpák karbantartását, kicserélték a kiégett izzókat, és egy új lámpaoszlopot is felszereltek a kastély kapujához. Az Esterházy-kastély felújításához ugyanis ott közlekednek a járművek, így a gépkocsivezetőknek az ebből az irányból érkezőkre is számítaniuk kell, ha megnyitják a Szent István út megújított szakaszát. A munkálatok elvégzését követően pénteken délután működésbe helyezték a közlekedési csomópont lámpáit és próbaüzemet tartottak. A gépjárművezetők közül azonban sokan nem vették észre, hogy ismét működnek a forgalomirányító lámpák és rendre áthajtottak a tilos jelzésen. Jelenleg sárgán villognak a lámpák a kereszteződésben, de a forgalom hamarosan visszaáll a Szent István út most még lezárt szakaszán, ezért érdemes odafigyelni a kereszteződésre és nem megszokásból vezetni a csomópontban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-09 21:50:04

„Minden fát lehet faragni, csak meg kell ismerni”


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 16:48:16

Már 16 igazolt fertőzött Pápán és környékén! (cikkünket frissítettük)


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 13:48:56

Csökkenő karanténszám, növekvő óvodai létszám - dr. Áldozó Tamás polgármester a városi járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 16:20:38

Megújul a Fiumei utcai sporttelep öltözője