Sajtótájékoztatón ismertették a programot


2013-09-09 17:10:00  | cikk:  | 


Sajtótájékoztatón ismertették a programot főképe
Áldozó Tamás polgármester és Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit ma délután a Fő téren a szerdán kezdődő rendezvényről. A városvezető elmondta, harmadik alkalommal rendezi meg a város a bornapokat abban a formában, mely túllépett a korábbi évtizedes hagyományokon és a somlói borászatokon túl az ország más történelmi borvidékeinek kínálatába is betekintést nyújt. Az idei rendezvény nagyságrendileg hasonló lesz a tavalyihoz, a programoknak azonban ezúttal a megújuló Fő tér ad helyet. A polgármester kiemelte, a kulturált borfogyasztás lehetősége mellett, minden korosztálynak kínál szórakoztató programot az öt napon át tartó rendezvény. A három nagy koncert mellett – Hooligans, Benkó Dixiland Band, Zséda – több gyermekprogram és olyan színpadi produkciók várják az érdeklődőket, amelyek vélhetően a családok minden tagjának érdeklődését felkeltik. Boros Katalin arról szólt, huszonkét faházban kínálják majd a borokat és pálinkákat a pincészetek és pálinkaházak, két faházban különböző receptek alapján készült cicegét,  egy harmadikban pedig grillételeket és csülköt árul majd a gasztronómiai kínálatról gondoskodó Pápai Platán Kft. A borházak többsége visszatérő vendég, de új borászatok is részt vesznek a rendezvényen – tudtuk meg a sajtótájékoztatón.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-10 10:58:34

Külföldi vendégek a borfesztiválon


ajánlott cikk főképe

2019-11-21 22:29:03

Erdőtelepítést tervez az önkormányzat


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 20:53:44

Hogy is volt az az államosítás?


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 23:05:44

Az időseket köszöntötték a Teveli úti idősek otthonában


PÁPA időjárás