Készül a rendezvény helyszíne


2013-09-10 06:53:45  | cikk: HuHa  | 


Készül a rendezvény helyszíne főképe
Tegnap reggel kezdték meg a Városgondnokság dolgozói a Fő tér déli oldalának berendezését a szerdán kezdődő Pápai Cicege- és Bornapokra. Az előző évtől eltérően – az Esterházy-kastély felújítási munkái miatt – a megújuló Fő téren rendezik meg az öt napos programot, melynek faházait már hétfőn összeszerelték. A színpad a Korvin utcai kanyarnál, a Somogyi Galéria épülete előtt kapott helyet, itt lesz lehetőség a táncolásra és a koncerteken a tombolásra, a színpadi produkciók másik helyszíne pedig a Kossuth utca torkolatánál lesz. A pincészeteknek, pálinkaházaknak, valamint a cicege és más finomságok árusításának helyet adó faházakat a templom előtt, a Plébániasor meghosszabbításában és a bankok előtti területen építették fel, összesen 27 faházban kínálják majd a finom nedűket és ételeket, egy faházban pedig információs pontot létesítenek a szervezők. A padok és asztalok a jégpálya területén kapnak helyet, ezek mintegy ezer ember fogadására lesznek alkalmasak. A kézműves vásár és foglalkozások sátrait a Játékfesztiválhoz hasonlóan a Plébániasoron állítják fel.
A Városgondnokság munkatársai a tegnap megkezdett munkát ma folytatják, hogy szerda délutánra minden készen álljon a szórakozni vágyó vendégek fogadására.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 17:16:10

Hét turnusban kínál nyári tábort a Kékfestő


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 14:31:09

20 éves a gorlicei partnervárosi kapcsolat


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 22:59:09

Dalos Fő tér


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 10:09:20

Folytatódik az arcmaszkok osztása