Érdemes időben megváltani a Ferencváros elleni bajnokira szóló jegyet


2013-09-10 13:53:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Érdemes időben megváltani a Ferencváros elleni bajnokira szóló jegyet főképe
Szeptember 14-én 20 órától a Lombard Pápa a Ferencvárost látja vendégül a Perutz Stadionban. A találkozó kiemelt biztonsági kockázatú, így a törvények szerint csak névre szóló jeggyel léphetnek be a szurkolók a stadionba. A mérkőzésre a hazai és vendégszektorba elővételben szeptember 11-én szerdán 11 órától lehet a stadion pénztárában jegyet váltani, majd ezt követően hétköznapokon 9-től 17 óráig.
A bajnoki jegyárai:
- elővételben péntek 17 óráig: hazai felnőtt 1400 Ft, nyugdíjas, diák 1200 Ft, vendégjegy: 1400 Ft
- a meccs napján: hazai felnőtt 1600 Ft, nyugdíjas, diák 1400 Ft, vendégjegy: 1400 Ft
A megváltott jegyek szektorjegyek lesznek, az ’A’ szektor továbbra is a családoké, ide a 14 év alatti gyerekek 0 forintos névre szóló jegyet kapnak. A ’B’ szektor bal oldala és a ’C’ szektor jobb oldala a bérleteseké, nekik a 14 éven aluli gyerekekhez hasonlóan 0 forintos névre szóló jegyet kell váltani. A ’B’ szektor jobb oldala a ’C’ szektor bal oldala és a ’D’ szektor hazai névre szóló jegyekkel látogatható.
A vendégszektorba Budapesten az FTC irodájában és Pápán a jegypénztárban lehet névre szóló jegyeket elővételben vásárolni. A mérkőzés napján az érvényes jeggyel rendelkezők zökkenőmentesen tudnak belépni a stadionba, aki azonban az összecsapás napján akarja megvenni a jegyet arra készüljön, hogy egy-másfél órával a kezdő sípszó előtt már szinte lehetetlen lesz bejutni időben a lelátókra, mivel a jegykiadás két-három percet vesz igénybe. A klub vezetősége épp ezért mindenkinek az elővételi jegyvásárlást javasolja, további információ a klubházban személyesen és telefonon is kérhető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja